« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, noi recunoașteri din partea Legal 500
09.04.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII ocupă primele locuri în clasamentele Legal 500 pentru 2015, directorul internațional reconfirmând, și în acest an, poziția de top a firmei de avocatură în principalele domenii ale consultanței de afaceri. În total, 16 avocați parteneri au fost evidențiați pentru expertiza în drept, dintre care doi au primit calificativul „Leading Individuals”.

3.300 firme de avocatură, din 80 de țări de pe 3 continente, sunt incluse în directorul Legal 500 dedicat pieței de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, care s-a lansat de curând la Londra.

Firmele românești și internaționale au fost cotate în ariile Drept Financiar-Bancar/Piețe de Capital, Drept Societar/Fuziuni și Achiziții, Litigii și Arbitraje, Energie/Resurse Naturale, PPP/Achiziții Publice, Drept imobiliar, Telecomunicații/Media și Tehnologie (TMT).

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII conduce în clasamentul pe România în șase domenii ale dreptului, deținând totodată un număr semnificativ de nominalizări individuale în toate ariile supuse analizei specialiștilor Legal 500.

Astfel, firma de avocatură independentă este plasată pe prima poziție în principalele arii ale avocaturii de business, și anume Drept Financiar-Bancar/Piețe de Capital, Drept Societar/Fuziuni și Achiziții, Litigii și Arbitraje, Energie/Resurse Naturale, PPP/Achiziții Publice, Telecomunicații/Media și Tehnologie (TMT). De asemenea, societatea de avocați este cotată pe poziția secundă în Drept Imobiliar.

Editorii Legal 500 au notat, între altele, parcursul în Drept Financiar-Bancar/Piețe de Capital, remarcând faptul că echipa de avocați este „extrem de puternică și experimentată”, bucurându-se de o „excelentă reputație în industria financiar-bancară”, în vreme ce echipa în domeniul piețelor de capital este descrisă ca fiind „proactivă și promptă”. În această specialitate, 4 avocați sunt nominalizați, și anume Ștefan Damian, Mihai Dudoiu, Cătălin Băiculescu, Silvana Ivan.

Cătălin Băiculescu

Cătălin Băiculescu

În total, 16 avocați au fost evidențiați de directorul juridic pentru implicarea în diverse tranzacții, coordonarea dosarelor litigioase sau altor proiecte relevante ale firmei, în creștere față de ediția anterioară. De asemenea, Cătălin Băiculescu și Robert Roșu și-au menținut calificativele „Leading Individuals” în Drept Societar/Fuziuni și Achiziții și, respectiv, Litigii și Arbitraje.

De altfel, ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII este clasată pe prima poziție în Litigii și Arbitraje, cu o echipă „numeroasă”, care oferă clienților servicii de asistență juridică și reprezentare „cu tact, chiar și în cele mai delicate spețe”. Alături de „talentatul” Robert Roșu, editorii Legal 500 le-au remarcat și pe Ioana Hrisafi-Josan și Ioana Gelepu, pe care le consideră niște avocate „încrezătoare” și „perspicace”. De asemenea, Cornel Popa, partener specializat în arbitraje interne și internaționale, a fost descris ca un avocat extrem de „pragmatic”.

Robert Roșu

Robert Roșu

Un alt departament care a primit numeroase nominalizări individuale este cel de consultanță în Drept Societar/Fuziuni și Achiziții, în care sunt evidențiați 5 avocați parteneri, și anume Florentin Țuca, Cornel Popa, Cătălin Băiculescu, Cristian Radu, Dragoș Apostol. Pentru expertiza dobândită în această arie, Legal 500 a cotat ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII în fruntea clasamentului pe România.

Legal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel internaţional. În ultimii 28 de ani, clasamentele Legal 500 realizează cea mai cuprinzătoare analiză a pieţei de avocatură internaţionale, evidenţiind performanţele firmelor de avocatură şi avocaţilor de top, în urma unui sondaj cu câteva sute de mii de consilieri juridici şi avocaţi la nivel mondial.

 
Secţiuni: Selected, Telecom | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD