Secţiuni » Arii de practică » Business » Telecom
Telecom
Profesionişti

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, noi recunoașteri din partea Legal 500


9 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: SELECTED, Telecom

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII ocupă primele locuri în clasamentele Legal 500 pentru 2015, directorul internațional reconfirmând, și în acest an, poziția de top a firmei de avocatură în principalele domenii ale consultanței de afaceri. În total, 16 avocați parteneri au fost evidențiați pentru expertiza în drept, dintre care doi au primit calificativul „Leading Individuals”.

3.300 firme de avocatură, din 80 de țări de pe 3 continente, sunt incluse în directorul Legal 500 dedicat pieței de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, care s-a lansat de curând la Londra.

Firmele românești și internaționale au fost cotate în ariile Drept Financiar-Bancar/Piețe de Capital, Drept Societar/Fuziuni și Achiziții, Litigii și Arbitraje, Energie/Resurse Naturale, PPP/Achiziții Publice, Drept imobiliar, Telecomunicații/Media și Tehnologie (TMT).

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII conduce în clasamentul pe România în șase domenii ale dreptului, deținând totodată un număr semnificativ de nominalizări individuale în toate ariile supuse analizei specialiștilor Legal 500.

Astfel, firma de avocatură independentă este plasată pe prima poziție în principalele arii ale avocaturii de business, și anume Drept Financiar-Bancar/Piețe de Capital, Drept Societar/Fuziuni și Achiziții, Litigii și Arbitraje, Energie/Resurse Naturale, PPP/Achiziții Publice, Telecomunicații/Media și Tehnologie (TMT). De asemenea, societatea de avocați este cotată pe poziția secundă în Drept Imobiliar.

Editorii Legal 500 au notat, între altele, parcursul în Drept Financiar-Bancar/Piețe de Capital, remarcând faptul că echipa de avocați este „extrem de puternică și experimentată”, bucurându-se de o „excelentă reputație în industria financiar-bancară”, în vreme ce echipa în domeniul piețelor de capital este descrisă ca fiind „proactivă și promptă”. În această specialitate, 4 avocați sunt nominalizați, și anume Ștefan Damian, Mihai Dudoiu, Cătălin Băiculescu, Silvana Ivan.

Cătălin Băiculescu

Cătălin Băiculescu

În total, 16 avocați au fost evidențiați de directorul juridic pentru implicarea în diverse tranzacții, coordonarea dosarelor litigioase sau altor proiecte relevante ale firmei, în creștere față de ediția anterioară. De asemenea, Cătălin Băiculescu și Robert Roșu și-au menținut calificativele „Leading Individuals” în Drept Societar/Fuziuni și Achiziții și, respectiv, Litigii și Arbitraje.

De altfel, ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII este clasată pe prima poziție în Litigii și Arbitraje, cu o echipă „numeroasă”, care oferă clienților servicii de asistență juridică și reprezentare „cu tact, chiar și în cele mai delicate spețe”. Alături de „talentatul” Robert Roșu, editorii Legal 500 le-au remarcat și pe Ioana Hrisafi-Josan și Ioana Gelepu, pe care le consideră niște avocate „încrezătoare” și „perspicace”. De asemenea, Cornel Popa, partener specializat în arbitraje interne și internaționale, a fost descris ca un avocat extrem de „pragmatic”.

Robert Roșu

Robert Roșu

Un alt departament care a primit numeroase nominalizări individuale este cel de consultanță în Drept Societar/Fuziuni și Achiziții, în care sunt evidențiați 5 avocați parteneri, și anume Florentin Țuca, Cornel Popa, Cătălin Băiculescu, Cristian Radu, Dragoș Apostol. Pentru expertiza dobândită în această arie, Legal 500 a cotat ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII în fruntea clasamentului pe România.

Legal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel internaţional. În ultimii 28 de ani, clasamentele Legal 500 realizează cea mai cuprinzătoare analiză a pieţei de avocatură internaţionale, evidenţiind performanţele firmelor de avocatură şi avocaţilor de top, în urma unui sondaj cu câteva sute de mii de consilieri juridici şi avocaţi la nivel mondial.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.ro



Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică