Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

STOICA & Asociații încheie cu succes istoria Bancorex, în favoarea BCR
09.04.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Echipa SCA STOICA & Asociatii, alcatuita din Valeriu Stoica, partener fondator, Marieta Avram, partener senior, si Adina Popescu, avocat asociat, a reprezentat BCR in dosarul nr. 5736/3/2012, solutionat irevocabil de Curtea de Apel Bucuresti, prin care instanta a respins irevocabil pretentiile fostului presedinte Bancorex, Razvan Liviu Temesan, de obligare a bancii la plata drepturilor salariale si daune morale de aproximativ 5 milioane de euro, precum si la recunoasterea calitatii de salariat si reintegrarea in munca.

Prin decizia pronuntata joi, 9 aprilie 2015, Curtea a dispus: „Respinge ca nefondate recursurile declarate de recurentul-reclamant Razvan Liviu Temesan. Admite recursul formulat de recurenta-parata BCR SA. Modifica in parte sentinta atacata. Respinge ca neintemeiate pretentiile din actiune privind obligarea paratei la plata catre reclamant a drepturilor salariale aferente perioadei 27 februarie 2009 – 9 septembrie 2014, actualizate cu indicele de inflatie la data platii efective, a contravalorii dobanzii legale aferente, precum si a daunelor morale. Respinge ca neintemeiate pretentiile din actiune privind constatarea calitatii de salariat a reclamantului pe functia echivalenta in organigrama BCR cu cea de director general executata in cadrul Bancorex. Mentine celelalte dispozitii ale sentintei atacate.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti este irevocabila si nu mai poate fi atacata. Prin aceasta decizie, se pune capat cortegiului de litigii istorice pe care dl. Temesan le-a initiat impotriva BCR, istoria Bancorex fiind definitiv incheiata.

Secţiuni: Dreptul muncii, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO