Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Rusia. Zeci de mii de deținuți vor fi amnistiați


15 aprilie 2015 | Irina RIMARU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Până la 60.000 de deținuți ruși vor ieși din închisoare mai repede, având în vedere că președintele Vladimir Putin va realiza o amnistie în masă, cu ocazia celebrării a 70 de ani de la victoria sovieticilor împotriva naziștilor, potrivit sputniknews.com.

„Potrivit primelor estimări, vor fi amnistiate până la 60.000 de persoane care se află în spatele gratiilor, dar și 200.000 de persoane care au primit ani de închisoare cu suspendare, sentințe mai blânde, oameni ale căror sentințe au fost amânate, dar și cei care trebuie să săvârșească alte pedepse decât închisoarea”, arată comunicatul Administrației Prezidențiale.

Amnistia va fi făcută pentru cei care au comis infracțiuni și delicte minore, dar și veterani de război, bărbați și femei în vârstă, precum și cei care au copii minori sau cu dizabilități.

Vladimir Putin: „E important să stabilim noi condiții pentru deținuți, să continuăm să optimizăm și să îmbunătățim infrastructura din închisori și să mărim numărul cadrelor medicale”.

Irina RÎMARU

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică