Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

Excelența DRAGNE & ASOCIAȚII a fost reconfirmată de Legal 500 EMEA ediția 2015


10 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Lansată oficial în această săptămână, noua ediție a ghidului The Legal 500 Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) menține, și în 2015, DRAGNE & ASOCIAȚII ca lider în domeniul Litigii și Arbitraj (“Dispute Resolution”). Societatea este clasată pe prima treaptă a clasamentului, fiind apreciată ca fiind una dintre cele mai bune în această arie de practică.

Cercetătorii remarcă faptul că DRAGNE & ASOCIAȚIIexcelează în litigii și arbitraj”, dar laudă și expertiza avocaților pentru proiectele din zona imobiliară (“Real estate”).

Totodată, potrivit The Legal 500 EMEA 2015, Ion Dragne se află în topul 3 al celor mai buni litiganți, fiind caracterizat ca un “litigator de încredere” și “o adevărată personalitate” în domeniu.

Momentul anunțării clasamentului Legal 500 EMEA este unul important pentru societate în fiecare an, deoarece reconfirmă eforturile constante și dedicarea avocaților pentru a oferi servicii juridice remarcabile” spune Ion Dragne, Avocat asociat coordonator.

Ghidul îi menționează în această ediție și pe Delia Boșman, pentru experiența sa în proiecte imobiliare complexe, pe cel mai nou asociat al societății – Ioana Oprea și pe Stelian Garofil, pentru contribuția sa în extinderea ariei de drept penal.

Despre DRAGNE & ASOCIAȚII

DRAGNE & ASOCIAȚII este recunoscută de ghidurile internaționale de profil ca fiind una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. Încă din 2011, DRAGNE & ASOCIAȚII a primit recunoașterea The Legal 500 EMEA pentru aria de practică „Litigii și Arbitraj”, fiind remarcată de-a lungul timpului și pentru proiectele derulate în materie de „Bănci, finanțări, piețe de capital”, dar și „Drept comercial” și „Fuziuni și Achiziții”. Structurate pe arii de practică, echipele de avocați sunt coordonate de șase asociați: Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Boșman, Andreia Oana Dumitrescu, Daniel Cîrstea și Ioana Oprea. Fondată în anul 2010, societatea aniversează în 2015 cinci ani de existență.

Despre Legal 500 EMEA

Legal 500 cuprinde o serie de ghiduri care listează punctele forte și strategiile caselor de avocatură din peste 90 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Asia, America de Nord și de Sud, și Caraibe. Legal500.com a fost primul site de referințe legale din lume și este în prezent cel mai cuprinzător director juridic, iar de-a lungul timpului a devenit o referință pentru clienții care doresc să identifice cea mai potrivită firmă pentru nevoile lor.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii