Secţiuni » Arii de practică » Business » Energie
Energie
CărţiProfesionişti

Asistată de BONDOC & ASOCIAȚII, GDF SUEZ ENERGY și-a majorat participația la CONGAZ


7 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

GDF SUEZ Energy Romania isi majoreaza participatia detinuta la distribuitorul de gaze naturale Congaz de la 85,77% la 99,72%, ca urmare a achizitiei pachetului de 13,95% din titluri detinut de firma de constructii Petroconst Constanta.

Cumparatorul a fost asistat de o echipa de avocati de la BONDOC & ASOCIATII.

Eric Stab, presedintele si directorul general al GDF SUEZ Energy Romania: „Aceasta tranzactie este in concordanta cu ambitia de a continua dezvoltarea activitatilor de gaze naturale si servicii energetice in Romania si reprezinta o etapa importanta spre realizarea integrarii Congaz, permitand consolidarea pozitiei detinute in Dobrogea.”

GDF SUEZ Energy Romania este activa pe piata romaneasca a productiei de energie din surse regenerabile si a distributiei si furnizarii de gaze naturale si energie electrica si deserveste 1,5 milioane de clienti in 18 judete din partea de sud a tarii si in municipiul Bucuresti.

Congaz a fost infiintata in 1999 cu scopul de a dezvolta reteaua de distributie din orasul Constanta si din alte localitati din judet. Congaz opereaza o retea de distributie de gaze naturale de aproximativ 850 km, are un portofoliu de 57.000 de clienti in 14 localitati din judetul Constanta.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii