Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Clifford Chance se extinde in Ucraina


7 octombrie 2008 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Clifford Chance, cea mai mare firma de avocatura din lume, deschide astazi biroul din Kiev, asa cum a anuntat pentru prima data in luna martie a acestui an. Avand o practica juridica de elita in regiune, firma raspunde in acest fel la cererea in crestere de servicii juridice in Ucraina din partea clientilor regionali si internationali.

Biroul va fi condus de catre Nick Fletcher, care a fost anterior Managing Partner al biroului Clifford Chance din Varsovia. El va fi de asemenea responsabil pentru practica de corporate/achizitii si fuziuni a biroului. Initial 20 de avocati vor lucra in biroul din Kiev, printre care Tomasz Stasiak, Counsel, responsabil pentru practica de real estate, precum si o echipa de avocati ucrainieni din biroul din Varsovia care vor fi relocati la Kiev.

Biroul se va concentra pe practicile de achizitii si fuziuni, corporate, financiar-bancar, project finance, piete de capital si real estate.

Michael Cuthbert, Managing Partner al Clifford Chance pentru Europa Centrala si de Est, a comentat: "De-a lungul timpului, am consiliat multe corporatii internationale, institutii financiare si companii locale din Ucraina in privinta oportunitatilor si provocarilor existente pe pietele emergente din Europa Centrala si de Est. Biroul nostru din Kiev vine sa intareasca prezenta noastra in regiune, permitandu-ne sa consolidam relatiile regionale deja existente cu clientii si sa ne extindem serviciile pentru a deservi clienti globali interesati sa se extinda pe noi piete."

Nick FletcherNick Fletcher, Managing Partner al biroului din Kiev: "Ucraina a devenit una dintre cele mai promitatoare tari pentru noi investitii datorita pozitiei sale geografice dintre Europa de Est si cea de Vest, potentialului de dezvoltare urias si recentei aderari la Organizatia Mondiala a Comertului. Fiind a doua tara din Europa din punct de vedere al marimii si populatiei, Ucraina devine rapid si un centru pentru activitatile financiare. Decizia noastra de a deschide un birou la Kiev este strans legata de provocarile oferite de aceasta piata si angajamentul nostru de a veni in intampinarea asteptarilor clientilor nostri."

* * * 

In Romania, Clifford Chance a deschis, la 19 iunie 2006, un birou in asociere cu Badea & Asociatii, firma prezenta pe piata locala din anul 2002. Biroul din Bucuresti numara in prezent cinci parteneri si are 50 de avocati.

Clifford Chance este prezent in Europa Centrala si de Est inca din anul 1991, cand a fost infiintat biroul de la Moscova. De atunci, prezenta regionala a crescut in mod constant, ajungand astazi sa cuprinda 37 de parteneri si peste 350 de avocati in birourile din Bucuresti, Budapesta, Moscova, Praga si Varsovia. La nivel global, Clifford Chance detine 30 de birouri in 21 de tari si peste 3800 de avocati.

Badea Clifford Chance ocupa locul 1 in topul firmelor de avocatura din Romania in cea mai recenta editie a Legal 500 (2008) la sectiunile Banking & Finance si Real Estate, precum si in ultima editie a Chambers and Partners (2008) la sectiunea Banking & Finance.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică