Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS obține pentru DELOITTE CONSULTANȚĂ încheierea contractului de achiziție publică cu Ministerul Fondurilor Europene
15.04.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Achiziții publice, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Societatea de avocatură ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS (ZRP) a reprezentat cu succes DELOITTE CONSULTANȚĂ în cadrul contestațiilor formulate în procedura de atribuire a contractului ”Sprijin pentru eficientizarea managementului POSDRU și dezvoltarea unei platforme comune de lucru pentru OIPOSDRU și AMPOSDRU” organizată de Ministerul Fondurilor Europene – DG AMPOSDRU.

Conform unor surse din piață, procedura de achiziție publică pentru încheierea unui contract de servicii cu o valoare estimată de 40.000.000 RON a fost demarată în luna iulie 2013 și finalizată la sfârșitul săptămânii trecute, prin încheierea contractului cu Asocierea DELOITTE.

Prima contestație formulată de DELOITTE CONSULTANȚĂ a vizat rezultatul procedurii, comunicat în luna decembrie 2013, în care se menționa clasarea pe locul II a ofertei depuse de aceasta. Contestația împotriva acestei comunicări a fost admisă, Consiliul National de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) obligând autoritatea contractantă la recalcularea punctajelor.

Ulterior reevaluării ofertelor, prin comunicarea privind rezultatul procedurii de evaluare emisă în luna septembrie 2014, oferta DELOITTE a fost declarată drept ofertă câștigătoare. Însă, la data de 30 octombrie 2014, Ministerul Fondurilor Europene a decis anularea procedurii de achiziție publică. Contestația depusă de DELOITTE CONSULTANȚĂ privind această decizie a fost admisă, CNSC dispunând obligarea Ministerului la continuarea procedurii, prin încheierea contractului cu asocierea declarată câștigătoare, soluție ce a rămas irevocabilă prin respingerea de către Curtea de Apel București a plângerii formulată de autoritatea contractantă.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti