TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

BIRIȘ GORAN apără cu succes Farmec împotriva ANAF
20.04.2015 | JURIDICE.ro


Judecătoria Cluj a admis marți, 14 aprilie 2015, solicitarea firmei de cosmetice Farmec împotriva executării silite, de către ANAF, a unei sume record de 67 milioane lei, ca taxe neîncasate la bugetul de stat, în dosarul nr. 26194/211/2014 (minuta).

Suma reprezintă accize și penalități aferente alcoolului denaturat folosit, în perioada 1 ianuarie 2007 – 31 decembrie 2011, la fabricarea a trei produse: aerosoli Airwick, Nufăr și Triumf.

Magistrații clujeni au admis cererea formulată de echipa de la BIRIȘ GORAN, condusă de av. Gabriel Biriș, în numele companiei Farmec, a anulat decizia de instituire a măsurilor asigurătorii și procesele-verbale de sechestru asigurător pentru bunuri mobile și imobile.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate