Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Puterile economice, îngrijorate că SUA pierde conducerea economiei mondiale


20 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Liderii celor mai importante economii mondiale s-au reunit în perioada 17-19 aprilie 2015, la Washington, la Summit-ul de primăvară al FMI și Băncii Mondiale, preocuparea generală fiind aceea că SUA se retrage de la conducerea economiei mondiale, tocmai în momentul când este cea mai mare nevoie de ea, informează nytimes.com.

Arvind Subramanian, consilier economic șef al Guvernului Indiei, a declarat: ”Statele Unite sunt aproape să predea ștafeta puterilor economice în creștere. Aceste lucruri nu se spun public, dar pare a fi problema cea mai importantă a acestor reuniuni de primăvară.”

Barack Obama, Președintele SUA, a declarat: ”Piețele cu cea mai rapidă creștere și cele mai populate vor fi în Asia, iar dacă nu reușim să modelăm regulile astfel încât afacerile și lucrătorii noștri să poată concura pe aceste piețe, atunci China va stabili normele care vor constitui un avantaj pentru lucrătorii chinezi și afacerile din China”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică