Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Banca Mondială a acordat României un împrumut de 200 milioane EUR pentru sprijinirea învățământului
21.04.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Ministerul Finanțelor Publice a dat publicității vineri, 17 aprilie 2015, un comunicat cu privire la semnarea contractului de împrumut în valoare de 200 de milioane euro pentru finanțarea Proiectului privind Învățământul Secundar în România.

Contractul a fost semnat vineri, 17 aprilie, la Washington, de către Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, și Laura Tuck, vice-președinte al Băncii Mondiale pentru Europa și Asia Centrală.

Proiectul ROSE îşi propune să crească șansele studenților români de a finaliza cu succes învățământul terțiar, urmând a fi implementat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice în următorii șapte ani.

Eugen Teodorovici: ”În România, nivelul sărăciei și al excluziunii sociale este mult mai ridicat decât cel existent în majoritatea statelor membre UE și Guvernul României pune un accent deosebit pe sprijinirea educației, sănătății, serviciilor sociale și a creării de locuri de muncă. Acest împrumut de 200 milioane de euro este o soluție astfel încât toți românii, în special cei care au cea mai mare nevoie, vor putea să-și îmbunătățească rezultatele educaționale și abilitățile pentru o economie mai competitivă”.

Laura Tuck: ”Evenimentul de astăzi marchează performanța pozitivă a României și dialogul excelent dintre Guvern și Banca Mondială. Se recunoaște astfel importanța învățământului de calitate pentru toți românii. Țara se confruntă cu îmbătrânirea populației și o forță de muncă în scădere. O forță de muncă bine calificată și mai productivă este crucială pentru a susține creșterea economică în viitor.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate