Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Universitatea Titu Maiorescu din București aniversează un sfert de secol de la înființare
21.04.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Universitatea Titu Maiorescu din București a dat publicității sâmbătă, 18 aprilie 2015, un comunicat cu privire evenimentele organizate cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființare.

Pe 23 aprilie 2015, instituția va organiza un program de acțiuni academice și culturale care include: reuniuni la nivelul facultăților universității, evenimente academice, conferințe, workshopuri, o expoziție națională de opere maioresciene și de lucrări despre viața și opera lui Titu Maiorescu, expoziții de cărți și cursuri ale cadrelor didactice ale Universității, standuri și prezentări de cărți sub egida unor edituri de primă mărime la nivel academic, momente culturale și artistice, concerte, recitaluri etc.

Momentul central al seriei de manifestări va fi Adunarea Solemnă a comunității academice maioresciene, care va avea loc joi, 23 aprilie 2015, începând cu ora 10:00, în Aula Magna, în cadrul căruia conducerea Universității va lansa două documente care marchează realizările Universității Titu Maiorescu într-un sfert de secol de evoluție și trasează liniile de dezvoltare pentru perioada următoare: Declarația Universității Titu Maiorescu la 25 de ani de existență, cu titlul ”O Universitate performantă pentru Societatea Cunoașterii”, și ”Apelul către Alumni al Universității, Fiți și rămâneți maiorescieni!”.

Prof. univ. dr. Smaranda Angheni, rectorul Universității, a declarat: ”Am edificat împreună o universitate care își merită, pe deplin, acest nume. Nivelul educației, al cercetării științifice, colaborările noastre internaționale, admiterea Universității în Agenția Universitară a Francofoniei, evoluția profesională a absolvenților noștri în România, în Europa și în lume, acestea și multe altele se subsumează unei instituții și unui brand academic: Universitatea Titu Maiorescu. În continuare, o nouă provocare ne așteaptă: să menținem și să dezvoltăm Universitatea de la nivelul înalt la care a ajuns.”

Secţiuni: UNIVERSITARIA | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO