« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

Al XIV-lea Congres al UNEJ / 21 mai 2015, Cluj-Napoca
22.04.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității luni, 20 aprilie 2015, un anunț, semnat de Executor judecătoresc Cristian-Mihai Jurchescu – Președinte, cu privire la convocarea celui de-al XIV-lea Congres al UNEJ, pentru 21 mai 2015, la Cluj-Napoca.

Sunt convocați să participe la acest Congres reprezentanții legali ai Camerelor Executorilor Judecătorești de pe lângă Curțile de Apel, reprezentantul UNEJ în cadrul UIHJ, Directorul Național de Pregătire și Perfecționare al Executorilor Judecătorești, precum și Directorul Adjunct al acestei structuri, Președintele Comisiei Superioare de Disciplină a UNEJ, Președintele Casei de Asigurări a Executorilor Judecătorești, precum și membrii Comisiei de Cenzori a UNEJ.

 
Secţiuni: Executori judecătorești, Recuperare creanțe | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD