Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

271 de elevi au vizitat Curtea de Apel Ploiești în cadrul programului educațional ”Școala Altfel”


22 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Curtea de Apel Ploiești a dat publicității marți, 21 aprilie 2015, un comunicat, semnat de jud. Ana Roxana Tudose – Vicepreședinte, cu privire la vizitele efectuate de elevii școlilor și liceelor din județ la instanță în cadrul programului educațional ”Școala Altfel”.

Vizita a cuprins asistarea la desfăşurarea şedinţelor de judecată, prezentarea compartimentelor relevante pentru activitatea instituţiei şi vizitarea birourilor conducerii Curţii de Apel Ploieşti, cu oferirea explicaţiilor privind activităţile desfăşurate.

Cei 271 de elevi s-au arătat încântaţi de această experienţă, conduita acestora fiind una corespunzătoare unor astfel de vizite, demonstrând preocuparea comună a tuturor celor implicaţi în activitatea de educaţie juridică.

Cu acest prilej, obiectivul principal al Protocolului de colaborare privind educaţia juridică în unităţile de învăţământ preuniversitar, încheiat între Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Justiţiei, Consiliul Superior al Magistraturii şi Ministerul Public, cât şi al Protocolului încheiat între Curtea de Apel Ploieşti şi Inspectoratul şcolar Judeţean Prahova a fost atins, prin promovarea educaţiei juridice în rândul elevilor din şcolile şi liceele prahovene participante la evenimentul ”Școala Altfel”, cât și prin facilitarea accesului elevilor la cunoştinţe elementare de drept.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică