Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Arbitraj
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Official partner: Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional CCIR

Înscrieri pe lista de arbitri a Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României
21.04.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Arbitraj, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Prin Decizia nr. 11 a Colegiului Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României, s-a dispus publicarea pe site-ul Curţii (arbitration.ccir.ro) a condiţiilor în care, conform dispoziţiilor art. art. 4 alin. 5 şi alin. 6 din Regulamentul privind organizarea şi funcţionarea Curţii de Arbitraj, urmează să se efectueze examinarea cererilor de înscriere pe lista arbitrilor.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere este 24 aprilie 2015. Cererile se depun la sediul Curţii de Arbitraj din Bucureşti, b-dul Octavian Goga nr. 2, tronson 3, etaj 2, camera 2, sector 3, însoțite de următoarele documente:
– diploma de studii superioare juridice (în copie)
– adeverinţa din care rezultă o vechime în specialitate juridică de peste 8 ani (în copie)
– curriculum vitae
chestionarul elaborat de Colegiul Curţii, completat.

Cererile vor fi analizate de Colegiul Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României, iar cererile aprobate de Colegiul Curţii de Arbitraj vor fi transmise Colegiului de Conducere al C.C.I.R. în vederea înscrierii, se precizează în cuprinsul unei înștiințări publice semnate de Președintele Curții, prof. univ. dr. Viorel Roș.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti