« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Powered by POPOVICI NIŢU STOICA & ASOCIAŢII. Official partner: Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Înscrieri pe lista de arbitri a Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României
21.04.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Prin Decizia nr. 11 a Colegiului Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României, s-a dispus publicarea pe site-ul Curţii (arbitration.ccir.ro) a condiţiilor în care, conform dispoziţiilor art. art. 4 alin. 5 şi alin. 6 din Regulamentul privind organizarea şi funcţionarea Curţii de Arbitraj, urmează să se efectueze examinarea cererilor de înscriere pe lista arbitrilor.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere este 24 aprilie 2015. Cererile se depun la sediul Curţii de Arbitraj din Bucureşti, b-dul Octavian Goga nr. 2, tronson 3, etaj 2, camera 2, sector 3, însoțite de următoarele documente:
– diploma de studii superioare juridice (în copie)
– adeverinţa din care rezultă o vechime în specialitate juridică de peste 8 ani (în copie)
– curriculum vitae
chestionarul elaborat de Colegiul Curţii, completat.

Cererile vor fi analizate de Colegiul Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României, iar cererile aprobate de Colegiul Curţii de Arbitraj vor fi transmise Colegiului de Conducere al C.C.I.R. în vederea înscrierii, se precizează în cuprinsul unei înștiințări publice semnate de Președintele Curții, prof. univ. dr. Viorel Roș.

 
Secţiuni: Arbitraj, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD