Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Rezultatele Concursului de procese simulate – Dreptul Muncii „Sanda Ghimpu” – Ediția a II-a


27 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității joi, 23 aprilie 2015, un comunicat cu privire la rezultatele concursului de procese simulate – Dreptul Muncii „Sanda Ghimpu” – Ediția a II-a, ce a avut loc în perioada februarie – aprilie 2015, în parteneriat cu societatea civilă de avocatură BULBOACĂ ȘI ASOCIAȚII.

La finalul concursului, au fost acordate următoarele premii:
Premiul pentru locul I Echipei cu cel mai mare punctaj general din Finala etapei orale a Concursului, formată din studenții Alexe Flavia Mihaela și Șovar Cosmin – două stagii de practică în cadrul societății civile de avocatură BULBOACĂ ȘI ASOCIAȚII. Fiecare stagiu de practică va avea o durată de două săptămâni și va fi remunerat cu suma de 1.350 Lei (echivalentul a 300 EUR).

Premiul pentru locul II Echipei cu al doilea cel mai mare punctaj general din Finala etapei orale a Concursului – formată din studenții Pistolea Roxana și Stan Adelina-Elena – cărți de specialitate în valoare de 1.800 Lei (echivalentul a 400 EUR).

Premiul pentru locul III Echipei cu al treilea cel mai mare punctaj general din Finala etapei orale a Concursului – formată din studenții Furdui Răzvan și Tănăsescu Cristian-Tiberiu – cărți de specialitate în valoare de 500 Lei (echivalentul a 110 EUR).

Premiul pentru cel mai bun memoriu scris Echipei care a obținut cel mai mare punctaj general în etapa scrisă a Concursului, formată din studenții Ilie Loredana-Ionela și Alexe Lucia-Marina – două abonamente anuale la Revista Română de Dreptul Muncii, precum și cărți de specialitate în valoare de 800 Lei (echivalentul a 180 EUR).

Premiul pentru cel mai bun pledant acelui pledant care a avut o prestație remarcabilă în etapa orală a Concursului, Mihai Ioniță – cărți de specialitate în valoare de 675 Lei (echivalentul a 150 EUR).

Finala Concursului s-a desfășurat în fața unui juriu format din cadre didactice universitare, precum și din profesioniști din domeniul dreptului, după cum urmează:
– judecător Lizeta Harabagiu – judecător la Curtea de Apel București, în cadrul Secției Civile
– prof. univ. dr. Alexandru Athanasiu – Director al Centrului de Drept Social Comparat din cadrul Facultății de Drept a Universității din București
– conf. univ. dr. Claudiu-Paul Buglea – prodecan al Facultății de Drept a Universității din București
– avocat Ioana-Motofei Radu – avocat partener în cadrul BULBOACĂ ȘI ASOCIAȚII.

Organizarea evenimentului științific a fost posibilă cu sprijinul și coordonarea prof. univ. dr. Claudia-Ana Costea.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii