« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

Rezultatele Concursului de procese simulate – Dreptul Muncii „Sanda Ghimpu” – Ediția a II-a
27.04.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul muncii, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității joi, 23 aprilie 2015, un comunicat cu privire la rezultatele concursului de procese simulate – Dreptul Muncii „Sanda Ghimpu” – Ediția a II-a, ce a avut loc în perioada februarie – aprilie 2015, în parteneriat cu societatea civilă de avocatură BULBOACĂ ȘI ASOCIAȚII.

La finalul concursului, au fost acordate următoarele premii:
Premiul pentru locul I Echipei cu cel mai mare punctaj general din Finala etapei orale a Concursului, formată din studenții Alexe Flavia Mihaela și Șovar Cosmin – două stagii de practică în cadrul societății civile de avocatură BULBOACĂ ȘI ASOCIAȚII. Fiecare stagiu de practică va avea o durată de două săptămâni și va fi remunerat cu suma de 1.350 Lei (echivalentul a 300 EUR).

Premiul pentru locul II Echipei cu al doilea cel mai mare punctaj general din Finala etapei orale a Concursului – formată din studenții Pistolea Roxana și Stan Adelina-Elena – cărți de specialitate în valoare de 1.800 Lei (echivalentul a 400 EUR).

Premiul pentru locul III Echipei cu al treilea cel mai mare punctaj general din Finala etapei orale a Concursului – formată din studenții Furdui Răzvan și Tănăsescu Cristian-Tiberiu – cărți de specialitate în valoare de 500 Lei (echivalentul a 110 EUR).

Premiul pentru cel mai bun memoriu scris Echipei care a obținut cel mai mare punctaj general în etapa scrisă a Concursului, formată din studenții Ilie Loredana-Ionela și Alexe Lucia-Marina – două abonamente anuale la Revista Română de Dreptul Muncii, precum și cărți de specialitate în valoare de 800 Lei (echivalentul a 180 EUR).

Premiul pentru cel mai bun pledant acelui pledant care a avut o prestație remarcabilă în etapa orală a Concursului, Mihai Ioniță – cărți de specialitate în valoare de 675 Lei (echivalentul a 150 EUR).

Finala Concursului s-a desfășurat în fața unui juriu format din cadre didactice universitare, precum și din profesioniști din domeniul dreptului, după cum urmează:
– judecător Lizeta Harabagiu – judecător la Curtea de Apel București, în cadrul Secției Civile
– prof. univ. dr. Alexandru Athanasiu – Director al Centrului de Drept Social Comparat din cadrul Facultății de Drept a Universității din București
– conf. univ. dr. Claudiu-Paul Buglea – prodecan al Facultății de Drept a Universității din București
– avocat Ioana-Motofei Radu – avocat partener în cadrul BULBOACĂ ȘI ASOCIAȚII.

Organizarea evenimentului științific a fost posibilă cu sprijinul și coordonarea prof. univ. dr. Claudia-Ana Costea.

 
Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD