Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

SCHOENHERR, desemnată de către Chambers „Firma de avocatură Sud-Est Europeană a anului”


27 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Firma de avocatura SCHOENHERR a castigat prestigiosul premiu „Firma de avocatura Sud-Est Europeana a anului 2015”, distinctie acordata de catre publicatia internationala de specialitate Chambers and Partners. Premierea a avut loc vineri, 24 aprilie 2015, la Hotel Okura din Amsterdam.

„Avocatii nostri din Europa de Sud-Est au oferit pe parcursul anului trecut consultanta juridica clientilor din regiune in cele mai importante tranzactii de restructurari si arbitaj. Premiul este o recunoastere a eforturilor depuse de catre avocatii nostri pentru clientii SCHOENHERR din intreaga regiune,” a declarat Christoph Lindinger, managing partner al SCHOENHERR.

Leader recunoscut in piata juridica din Europa de Sud-Est

Chambers Europe Awards 2015

Chambers Europe Awards 2015

In Europa de Sud-Est, portofoliul SCHOENHERR in 2014 si 2015 include tranzactii complexe cum ar fi: restructurarea grupului sloven de retail Mercator Group, in valoare de aprox. 1 miliard de Euro; vanzarea retelei din Europa de Sud-Est a fostei banci Hypo-Alpe-Adria-Bank International catre firma de private equity Advent International si EBRD; privatizarea aeroportului principal din Liubliana, Slovenia, prin vanzarea pachetului majoritar catre Fraport; achizitionarea Volksbank Romania de catre Banca Transilvania; restructurarea si vanzarea brandurilor de top Imlek, Knjaz Milos si Bambi din Serbia; vanzarea pachetului majoritar a Pivovarna Laško, cea mai mare fabrica de bere din Slovenia catre Heineken.

SCHOENHERR este prezenta in Europa de Sud-Est prin birourile din Belgrad, Bucuresti, Liubliana, Sofia si Zagreb. Firma opereaza prin birouri in cooperare si in pietele din Albania, Bosnia-Hertegovina, Macedonia si Muntenegru. Numarul avocatilor din birourile din Europa de Sud-Est reprezinta impreuna aprox. 45% din numarul total de 325 de avocati ai SCHOENHERR. In plus, Romania reprezinta primul loc pe harta Europei Centrale si de Est unde SCHOENHERR si-a inceput activitatea in 1996. Astazi, biroul din Romania este al doilea ca marime in reteaua SCHOENHERR, retea care in prezent numara 13 birouri.

Alte premii 

SCHOENHERR este considerata una dintre cele mai importante firme din regiune, fapt recunoscut de Chambers Global prin premiul sau “Firma Sud-Est Europeana a anului” acordat in 2008. Nivelul constant al performantei la nivel international este reconfirmat de premii recente precum: „Austrian Law Firm of the Year” (The Lawyer 2015), „Austrian M&A Legal Adviser of the Year” (Mergermarket’s European M&A Awards 2014), „Client Service Award for Austria” (Chambers Europe Awards 2014).

Despre SCHOENHERR

SCHOENHERR este o casa de avocatura europeana care numara peste 325 de avocati in cele 13 birouri ale sale din Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Chisinau, Liubliana, Istanbul, Praga, Sofia, Varsovia, Viena si Zagreb, precum si birouri in cooperare in Albania, Bosnia-Hertegovina, Macedonia, Muntenegru si Ucraina. SCHOENHERR ofera consultanta juridica si fiscala clientilor sai, firme locale si internationale, in toate domeniile dreptului de afaceri. Imbinarea consultantei de inalta calitate cu rezolvarea eficienta a problemelor in mandate si tranzactii complexe constituie baza filozofiei SCHOENHERR. In toate jurisdictiile in care activeaza, birourile SCHOENHERR respecta standardele legale si regulile de conduita locale.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii