Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM selectează 55 de experți specializați în domeniile noilor Coduri
27.04.2015 | JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 24 aprilie 2015, un anunț cu privire la selecția de experţi specializați în domeniile Noului Cod Civil, Noului Cod de Procedură Civilă, Noului Cod Penal și Noului Cod de Procedură Penală în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”.

Printre activităţile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului se numără şi organizarea, în perioada mai 2015 – februarie 2016, a 90 de acțiuni de formare continuă în domeniile Noului Cod Civil, Noului Cod de Procedură Civilă, Noului Cod Penal și Noului Cod de Procedură Penală, cu durata de două zile, pentru aproximativ 2.500 de judecători și procurori, în vederea dezbaterii dispoziţiilor noilor coduri. INM își propune să selecteze, în vederea organizării activităților menționate, un număr total de 55 de experți.

Cererile pot fi transmise, până la data de 4 mai 2015 inclusiv, la adresa de e-mail: tudor.grigoroaia@inm-lex.ro în atenția lui Tudor Grigoroaia, expert, Departamentul formare continuă din cadrul INM (telefon: 021.40.76.292).


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.