Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

Programe de dezvoltare profesională pentru angajații ASF în cadrul unor instituții internaționale


28 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Asigurări, Dreptul muncii

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității joi, 23 aprilie 2015, un comunicat cu privire la oportunitățile oferite de ASF angajaților pentru dezvoltarea profesională în cadrul unor programe și/sau instituții internaționale de prestigiu.

Printre programele disponibile se numără participarea, în calitatea de expert, în cadrul Colegiilor de Supraveghere ale EIOPA (European Insurance and Occupational Pensions Authority) pentru grupurile de asigurări care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul României. O altă oportunitate se referă la participarea în calitate de experţi în cadrul comitetelor permanente ale autorităţilor europene (ESMA, EIOPA şi ESRB) şi ale organizaţiilor internaţionale în care ASF este membru (IOSCO, IAIS, IOPS şi INFE), precum şi în grupurile de lucru organizate la nivelul Comisiei şi Consiliului UE pentru negocierea dosarelor legislative.

Mișu Negrițoiu, Președintele ASF, a declarat: ”Procesul de reconstrucție instituțională pe care l-am implementat la ASF este realizat împreună cu angajații Autorității. Iar pentru a putea reuși să ne atingem obiectivele avem nevoie de cei mai buni dintre cei mai buni. De aceea, acordăm o importanță deosebită programelor de perfecționare și dezvoltare profesională și îi încurajez în permanență pe colegii mei să aplice la asemenea proiecte”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică