Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Programe de dezvoltare profesională pentru angajații ASF în cadrul unor instituții internaționale


28 aprilie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Asigurări, Dreptul muncii
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității joi, 23 aprilie 2015, un comunicat cu privire la oportunitățile oferite de ASF angajaților pentru dezvoltarea profesională în cadrul unor programe și/sau instituții internaționale de prestigiu.

Printre programele disponibile se numără participarea, în calitatea de expert, în cadrul Colegiilor de Supraveghere ale EIOPA (European Insurance and Occupational Pensions Authority) pentru grupurile de asigurări care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul României. O altă oportunitate se referă la participarea în calitate de experţi în cadrul comitetelor permanente ale autorităţilor europene (ESMA, EIOPA şi ESRB) şi ale organizaţiilor internaţionale în care ASF este membru (IOSCO, IAIS, IOPS şi INFE), precum şi în grupurile de lucru organizate la nivelul Comisiei şi Consiliului UE pentru negocierea dosarelor legislative.

Mișu Negrițoiu, Președintele ASF, a declarat: ”Procesul de reconstrucție instituțională pe care l-am implementat la ASF este realizat împreună cu angajații Autorității. Iar pentru a putea reuși să ne atingem obiectivele avem nevoie de cei mai buni dintre cei mai buni. De aceea, acordăm o importanță deosebită programelor de perfecționare și dezvoltare profesională și îi încurajez în permanență pe colegii mei să aplice la asemenea proiecte”.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro