Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS: Departamentele Litigii şi Insolvenţă, pe primul loc în clasamentele Chambers Europe 2015


27.04.2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS (ZRP) continuă să fie lider în ariile de practică Litigii şi Insolvenţă, cercetate în România de ghidul juridic internaţional Chambers and Partners, ediţia europeană (Chambers Europe) 2015. ZRP este apreciată şi în domeniile Drept financiar-bancar, Drept societar, Dreptul muncii, Energie şi Resurse naturale, Proprietate intelectuală, pentru calitatea serviciilor, portofoliul de proiecte, modul de gestionare a mandatelor şi soluţiile juridice oferite.

Cinci dintre partenerii firmei se regăsesc în clasamentele individuale (leading individuals), aceştia primind calificative excelente în ceea ce priveşte expertiza în ariile de practică în care activează:
Ioana Racoţi (Asociat Senior) – Drept financiar-bancar, Drept societar, Energie şi Resurse naturale
Călin-Andrei Zamfirescu (Asociat Senior) – Litigii
Stan Tîrnoveanu (Asociat Senior) – Insolvenţă
Anca Danilescu (Asociat Senior) – Drept societar
Cosmin Vasile (Asociat Coordonator) – Litigii.

ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS a fost plasată constant în vârful ierarhiei caselor de avocatură din România în urma evaluărilor realizate de cele mai apreciate publicaţii juridice internaţionale precum Chambers Europe, Chambers Global, Legal 500 EMEA şi IFLR 1000.

Chambers & Partners este una din publicaţiile juridice de reper pentru piaţa de avocatură internaţională, ce alcătuieşte anual un clasament al celor mai bune firme de avocatură dintr-o jurisdicţie, fiind recunoscut drept unul dintre cele mai obiective instrumente de cercetare şi măsurare a pieţei avocaturii la nivel mondial. Topul Chambers & Partners este realizat în baza unor criterii precum expertiza şi calitatea asistenţei juridice, comportamentul profesional, perspicacitatea comercială, diligenţă, angajament, modul de gestionare a proiectelor şi soluţiile favorabile obţinute pentru clienţi.

Despre ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS

ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS (ZRP), una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, oferă servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business şi al consultanţei fiscale, fiind recomandată de anuarele internaţionale de specialitate pentru performanţele sale în diverse arii de practică.

ZRP are o echipă de 47 de avocați, dintre care şase asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi şi Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior) şi Antoniu Obancia (asociat).

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti