INM selectează doi experți pentru organizarea unor seminarii de formare a formatorilor


28 aprilie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 27 aprilie 2015, un anunț cu privire la selecția a doi experți români pentru o serie de 4 seminarii de formare a formatorilor, în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”.

Printre activitățile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului se numără şi organizarea a 4 seminarii
de formare a formatorilor, destinate formării a 60 judecători și procurori. CSM și INM urmează să selecteze 2 experți în domeniul tehnicilor de formare ale adulților, în vederea organizării activităților de formare a formatorilor.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită, în format electronic, o scrisoare de intenție, un CV și o propunere de agendă a unui seminar de formare a formatorilor, până la data de 13 mai 2015 inclusiv, în atenția Ruxandrei Ana, Șef al Departamentului de formare a formatorilor din cadrul INM, la adresa de e-mail: ruxandra.ana@inm-lex.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro