ELSA București organizează „Lawyers After Work”


28 aprilie 2015 | Denisa BRÎNZEI
Secţiuni: Active Lawyers, Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

REFF & ASOCIAȚII, în colaborare cu ELSA București, organizează un nou eveniment important pentru studenții Facultății de Drept a Universității din București. Proiect cu tradiție în ELSA, L@W – Lawyers After Work reprezintă un liant între noțiunile teoretice din facultate și realitatea din practică. Lipsa informațiilor cu privire la oportunitățile existente reprezintă principalul obstacol în găsirea unui loc de munca. L@W oferă posibilitatea profesioniștilor să se prezinte și să le ofere studenților informații despre profesia din care fac parte. Beneficiul studenților este că vor primi informațiile despre carieră exact de la experți ce profesează în domeniu. Evenimentul va avea drept temă Real Estate, un domeniu dinamic, despre care studenții nu au ocazia să afle foarte multe informații în facultate.

Astfel, departamentul de Activități Academice din cadrul asociației organizează în data de 29 aprilie o întâlnire între firma de avocatură și studenții anilor II, III, IV, la cafeneaua Vesuvio. Studenții vor fi selectați pe baza CV-urile pe care le-au trimis până pe 23 aprilie.

Evenimentul va consta într-o discuție prietenoasă cu studenții, într-un cadru informal în care aceștia vor afla ce presupune consultanța juridică de business în industria Real Estate, tendințele și provocările proiectelor pe care le dezvoltăm.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta pe adresa de e-mail: law@bucuresti.elsa.ro

Despre REFF & ASOCIAȚII

REFF & ASOCIAȚII SCA este societate de avocați independentă, membră a Baroului București, și reprezintă rețeaua de societăți de avocați Deloitte Legal în România. Deloitte Legal înseamnă practicile juridice ale membrilor Deloitte Touche Tohmatsu Limited și afiliații acestora care oferă servicii de asistență juridică.

Despre ELSA

ELSA (The European Law Students` Association) este o asociație internațională, independentă, apolitică, condusă de și pentru studenți. ELSA România este singura asociaţie a studenţilor la drept care activează la nivel naţional. Parte a ELSA România, grupul local ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are ca scop principal evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Denisa BRÎNZEI
Director PR
ELSA București

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro