Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Gabriel Oprea ref. aprobarea proiectului de Lege privind pensiile militare de stat


29 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul muncii

Ministerul Afacerilor Interne a dat publicității joi, 23 aprilie 2015, declarația ministrului Gabriel Oprea, în contextul aprobării, de către Guvernul României, a proiectului de Lege privind pensiile militare de stat.

Ministrul a declarat: ”Legea pensiilor militare pe care am adoptat-o în Guvern este o măsură reparatorie și necesară pentru cei care își dedică viața și cariera domeniului securității naționale. În cazul acestor oameni, nu este vorba de pensii speciale sau de privilegii, ci de recunoașterea pe care societatea o datorează celor care îmbracă haina militară și își slujesc țara sub jurământ.

Pentru concretizarea acestui proiect de lege, am colaborat foarte bine cu șefii instituțiilor din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională. La proiect au lucrat specialiști din aceste instituții și am lucrat, de asemenea, foarte bine cu toate asociațiile rezerviștilor și militarilor în retragere, cu sindicatele din Poliție și Corpul Național al Polițiștilor.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică