Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, locul II în clasamentul general al Hexagonului Facultăților de Drept 2015


29.04.2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a dat publicității marți, 28 aprilie 2015, un comunicat, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan, cu privire la performanța obținută la Hexagonul Facultăților de Drept, organizat la Cluj-Napoca, în perioada 23-25 aprilie 2015.

Echipa Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara s-a situat pe locul II în clasamentul general naţional, câștigând 3 probe din totalul celor 7. Studenţii Facultăţii de Drept din Timişoara au ocupat locul I la proba știinţifică de Drept penal și la cele sportive de fotbal și tenis de masă. De asemenea, au ocupat locul II la proba știinţifică de Drept civil și locul IV la cea de Drept constituţional. La celelalte probe, studenţii Facultăţii de Drept din Timişoara au ocupat locurile IV (street-ball) şi V (șah).

Echipa a fost alcătuită din: Oana Suba, Alexandra Bob (Drept civil); Iulia Casap, Alexandrina Perian (Drept penal); Mihai Milăr, Denisa Ardelean (Drept constituţional); Bogdan Popa (tenis de masă); Filip Bărnuţ, Alexandru Bonda, Elvis Coman, Cristian Dobre, Alexandru Manea, Alex Manole, Paul Peica, Adrian Semen, Ioan Ugocian (fotbal); Paula Afrim, Alina Dekany, Maria Drăgoi, Sabrina Duţu, Larisa Parlea (street-ball); Alexandru Mîndrean (şah).

Pregătirea studenţilor a fost coordonată de conf. univ. dr. Florin Mangu (drept civil), lect. univ. dr. Laura Stănilă (drept penal), lect. univ. dr. Andreea Verteș-Olteanu (drept constituţional), conf. univ. dr. Florin Moţiu (probe sportive).

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti