Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, locul II în clasamentul general al Hexagonului Facultăților de Drept 2015
29.04.2015 | JURIDICE.ro

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a dat publicității marți, 28 aprilie 2015, un comunicat, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan, cu privire la performanța obținută la Hexagonul Facultăților de Drept, organizat la Cluj-Napoca, în perioada 23-25 aprilie 2015.

Echipa Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara s-a situat pe locul II în clasamentul general naţional, câștigând 3 probe din totalul celor 7. Studenţii Facultăţii de Drept din Timişoara au ocupat locul I la proba știinţifică de Drept penal și la cele sportive de fotbal și tenis de masă. De asemenea, au ocupat locul II la proba știinţifică de Drept civil și locul IV la cea de Drept constituţional. La celelalte probe, studenţii Facultăţii de Drept din Timişoara au ocupat locurile IV (street-ball) şi V (șah).

Echipa a fost alcătuită din: Oana Suba, Alexandra Bob (Drept civil); Iulia Casap, Alexandrina Perian (Drept penal); Mihai Milăr, Denisa Ardelean (Drept constituţional); Bogdan Popa (tenis de masă); Filip Bărnuţ, Alexandru Bonda, Elvis Coman, Cristian Dobre, Alexandru Manea, Alex Manole, Paul Peica, Adrian Semen, Ioan Ugocian (fotbal); Paula Afrim, Alina Dekany, Maria Drăgoi, Sabrina Duţu, Larisa Parlea (street-ball); Alexandru Mîndrean (şah).

Pregătirea studenţilor a fost coordonată de conf. univ. dr. Florin Mangu (drept civil), lect. univ. dr. Laura Stănilă (drept penal), lect. univ. dr. Andreea Verteș-Olteanu (drept constituţional), conf. univ. dr. Florin Moţiu (probe sportive).


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.