Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Patru promovari la BADEA CLIFFORD CHANCE
24.10.2008 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Badea Clifford Chance, biroul local al celei mai mari firme de avocatura din lume, a promovat patru avocati seniori – Cosmin Anghel, Madalina Rachieru, Andreea Sisman si Ioana Talnaru, in pozitia de "counsel".

Daniel Badea, Managing Partner al Badea Clifford Chance: "Promovarea celor patru avocati seniori este o reflectare a contributiei pe care au adus-o in ultimii 6-7 ani la dezvoltarea echipei si a practicii noastre in Bucuresti in cele patru domenii strategice – Banking, Capital Markets, Mergers & Acquisitions (M&A) si Real Estate – si demonstreaza dezvoltarea semnificativa pe care a avut-o echipa noastra."

La randul sau, Michael Cuthbert, Managing Partner Regional al Clifford Chance pentru Europa Centrala si de Est a afirmat: "Investitia noastra in avocati talentati se bazeaza pe previziunile economice pozitive din regiune si pe importanta Romaniei ca parte a strategiei noastre in regiune."

Cosmin AnghelCosmin Anghel a fost implicat in mod activ intr-un numar semnificativ de tranzactii financiar-bancare multi-jurisdictionale – imprumuturi sindicalizate, tranzactii cu instrumente financiare derivate, securitizari, emisiuni de eurobonduri. El a oferit consultanta pentru banci internationale si de investitii precum ABN Amro, Barclays, JPMorgan, Morgan Stanley, Deutsche Bank, Credit Suisse, Citibank, Societe Generale, HVB, Mizuho, Unicredit, BNP Paribas si Rabobank. Cosmin a lucrat in 2004 in departamentul de Banking al biroului Clifford Chance din Londra. El s-a alaturat Badea Clifford Chance inca de la infiintarea firmei, in anul 2002.

Madalina RachieruMadalina Rachieru este specializata in tranzactii pe pietele de capital locale si internationale (oferte de obligatiuni si IPO), precum si in domeniul financiar-bancar, asistand banci de investitii si alte institutii financiare internationale precum JPMorgan, Morgan Stanley, Credit Suisse, HVB/Bank Austria, BCR/Erste Bank, UBS, ING Bank, ABN Amro, BNP Paribas si Dexia. Madalina a lucrat in 2007 in departamentul Piete de capital in biroul Clifford Chance din Londra, unde a acordat asistenta in cadrul unor tranzactii majore pe piete de capital internationale. Este parte a echipei Badea Clifford Chance inca de la infiintarea firmei, in anul 2002.

Andreea SismanAndreea Sisman are o experienta de 9 ani in avocatura de afaceri, oferind consultanta in domeniile financiar-bancar, real estate, finantari de real estate si proiecte de infrastructura. A fost implicata in tranzactii majore pentru banci internationale, dezvoltatori imobiliari si corporatii globale precum BNP Paribas, Unicredit, Eurohypo, Bechtel, Avrig 35, Aareal Bank, CA IMMO si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. Andreea este parte a Badea Clifford Chance inca de la infiintarea firmei, in anul 2002.

Ioana TalnaruIoana Talnaru are o experienta semnificativa in Mergers & Acquisitions (M&A), tranzactii de private equity, real estate si dreptul concurentei, oferind asistenta pentru companii internationale, dezvoltatori imobiliari, banci de investitii, fonduri imobiliare sau de private equity precum Shell, Charlemagne Capital, Dawnay Day, Generali Lend Lease, Morgan Stanley, Goldman Sachs, Permira si Carlyle. Ioana s-a alaturat Badea Clifford Chance in anul 2004.

In Romania, Clifford Chance a deschis, la 19 iunie 2006, un birou in asociere cu Badea & Asociatii, firma prezenta pe piata locala din anul 2002. Biroul din Bucuresti numara in prezent cinci parteneri si are 50 de avocati, facand parte din zona Europei Centrale si de Est a firmei Clifford Chance care detine deja birouri in Budapesta, Moscova, Praga, Varsovia si Kiev.

Badea Clifford Chance a fost in mod constant implicata in tranzactii complexe de imprumuturi sindicalizate, project finance, emisiuni de eurobonduri si de actiuni pe piete internationale de capital, instrumente financiare derivate, achizitii de companii de catre investitori strategici sau fonduri de private equity, tranzactii de leverage buy out, proiecte de infrastructura si autostrazi, investitii imobiliare etc.

Badea Clifford Chance ocupa locul 1 in topul firmelor de avocatura din Romania in cea mai recenta editie a Legal 500 (2008) la sectiunile Banking & Finance si Real Estate, precum si in ultima editie a Chambers and Partners (2008) la sectiunea Banking & Finance.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti