Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Patru promovari la BADEA CLIFFORD CHANCE


24 octombrie 2008 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Badea Clifford Chance, biroul local al celei mai mari firme de avocatura din lume, a promovat patru avocati seniori – Cosmin Anghel, Madalina Rachieru, Andreea Sisman si Ioana Talnaru, in pozitia de "counsel".

Daniel Badea, Managing Partner al Badea Clifford Chance: "Promovarea celor patru avocati seniori este o reflectare a contributiei pe care au adus-o in ultimii 6-7 ani la dezvoltarea echipei si a practicii noastre in Bucuresti in cele patru domenii strategice – Banking, Capital Markets, Mergers & Acquisitions (M&A) si Real Estate – si demonstreaza dezvoltarea semnificativa pe care a avut-o echipa noastra."

La randul sau, Michael Cuthbert, Managing Partner Regional al Clifford Chance pentru Europa Centrala si de Est a afirmat: "Investitia noastra in avocati talentati se bazeaza pe previziunile economice pozitive din regiune si pe importanta Romaniei ca parte a strategiei noastre in regiune."

Cosmin AnghelCosmin Anghel a fost implicat in mod activ intr-un numar semnificativ de tranzactii financiar-bancare multi-jurisdictionale – imprumuturi sindicalizate, tranzactii cu instrumente financiare derivate, securitizari, emisiuni de eurobonduri. El a oferit consultanta pentru banci internationale si de investitii precum ABN Amro, Barclays, JPMorgan, Morgan Stanley, Deutsche Bank, Credit Suisse, Citibank, Societe Generale, HVB, Mizuho, Unicredit, BNP Paribas si Rabobank. Cosmin a lucrat in 2004 in departamentul de Banking al biroului Clifford Chance din Londra. El s-a alaturat Badea Clifford Chance inca de la infiintarea firmei, in anul 2002.

Madalina RachieruMadalina Rachieru este specializata in tranzactii pe pietele de capital locale si internationale (oferte de obligatiuni si IPO), precum si in domeniul financiar-bancar, asistand banci de investitii si alte institutii financiare internationale precum JPMorgan, Morgan Stanley, Credit Suisse, HVB/Bank Austria, BCR/Erste Bank, UBS, ING Bank, ABN Amro, BNP Paribas si Dexia. Madalina a lucrat in 2007 in departamentul Piete de capital in biroul Clifford Chance din Londra, unde a acordat asistenta in cadrul unor tranzactii majore pe piete de capital internationale. Este parte a echipei Badea Clifford Chance inca de la infiintarea firmei, in anul 2002.

Andreea SismanAndreea Sisman are o experienta de 9 ani in avocatura de afaceri, oferind consultanta in domeniile financiar-bancar, real estate, finantari de real estate si proiecte de infrastructura. A fost implicata in tranzactii majore pentru banci internationale, dezvoltatori imobiliari si corporatii globale precum BNP Paribas, Unicredit, Eurohypo, Bechtel, Avrig 35, Aareal Bank, CA IMMO si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. Andreea este parte a Badea Clifford Chance inca de la infiintarea firmei, in anul 2002.

Ioana TalnaruIoana Talnaru are o experienta semnificativa in Mergers & Acquisitions (M&A), tranzactii de private equity, real estate si dreptul concurentei, oferind asistenta pentru companii internationale, dezvoltatori imobiliari, banci de investitii, fonduri imobiliare sau de private equity precum Shell, Charlemagne Capital, Dawnay Day, Generali Lend Lease, Morgan Stanley, Goldman Sachs, Permira si Carlyle. Ioana s-a alaturat Badea Clifford Chance in anul 2004.

In Romania, Clifford Chance a deschis, la 19 iunie 2006, un birou in asociere cu Badea & Asociatii, firma prezenta pe piata locala din anul 2002. Biroul din Bucuresti numara in prezent cinci parteneri si are 50 de avocati, facand parte din zona Europei Centrale si de Est a firmei Clifford Chance care detine deja birouri in Budapesta, Moscova, Praga, Varsovia si Kiev.

Badea Clifford Chance a fost in mod constant implicata in tranzactii complexe de imprumuturi sindicalizate, project finance, emisiuni de eurobonduri si de actiuni pe piete internationale de capital, instrumente financiare derivate, achizitii de companii de catre investitori strategici sau fonduri de private equity, tranzactii de leverage buy out, proiecte de infrastructura si autostrazi, investitii imobiliare etc.

Badea Clifford Chance ocupa locul 1 in topul firmelor de avocatura din Romania in cea mai recenta editie a Legal 500 (2008) la sectiunile Banking & Finance si Real Estate, precum si in ultima editie a Chambers and Partners (2008) la sectiunea Banking & Finance.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică