Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Chambers Europe 2015 evaluează pozitiv DRAGNE & ASOCIAȚII
29.04.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Publicat în această săptămână, ghidul internațional de prestigiu „Chambers Europe” nominalizează societatea de avocați DRAGNE & ASOCIAȚII în topul primelor cinci firme din România în materie de Litigii și Arbitraj (“Dispute Resolution”) și Restructurare și Insolvență (“Restructuring/Insolvency”).

Noua evaluare Chambers and Partners, realizată în cel de-al cincilea an de existență a societății noastre, este o veste bună. Pentru clienții noștri reprezintă o confirmare că au ales servicii juridice apreciate la nivel european”, spune Ion Dragne, Avocat Asociat Coordonator al DRAGNE & ASOCIAȚII.

O prezență constantă în ghidul Chambers Europe, Ion Dragne își menține poziția de lider în topul practicienilor notabili din România, primind anul acesta, pentru prima dată, distincția “Band 1” în materie de Litigii și Arbitraj (Dispute Resolution). Totodată, el este apreciat pentru activitatea sa în materie de Restructurare și Insolvență (Restructuring/ Insolvency, Band 2), printre atributele sale principale fiind amintită „personalitatea sa puternică”. El este „un avocat proeminent și impresionant”, (…) „concis în argumentație și foarte convingător în instanță”, fiind totodată evaluat din perspectiva coordonării proiectelor sale complexe și a viziunii sale „la 360 de grade”.

Publicația o recomandă pe Delia Boșman ca avocat individual, pentru practica sa în Litigii și Arbitraj (Dispute Resolution, Up and coming), fiind „un avocat erudit, care oferă sfaturi juridice prompte și de calitate”, (…) „soluții și abordări neconvenționale în litigii”. Ghidul evidențiază punctele forte ale societății, menționate de clienții săi care descriu avantajele de a lucra cu o echipă motivată de avocați „de încredere”, „fini cunoscători ai strategiilor și tacticilor de negociere”, care „vin cu cele mai bune soluții” în apărarea și protejarea intereselor acestora.

Despre DRAGNE & ASOCIAȚII

DRAGNE & ASOCIAȚII este recunoscută de ghidurile internaționale de profil ca fiind una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. Încă din 2012, DRAGNE & ASOCIAȚII a primit recunoașterea Chambers and Partners pentru ariile de practică Litigii și Arbitraj (Dispute Resolution) și Restructurări/Insolvență (Restructuring/Insolvency). Structurate pe arii de practică, echipele de avocați sunt coordonate de șase asociați: Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Boșman, Andreia Oana Dumitrescu, Daniel Cîrstea și Ioana Oprea. Fondată în anul 2010, societatea aniversează în 2015 cinci ani de existență.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti