Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

Chambers Europe 2015 evaluează pozitiv DRAGNE & ASOCIAȚII


29 aprilie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Publicat în această săptămână, ghidul internațional de prestigiu „Chambers Europe” nominalizează societatea de avocați DRAGNE & ASOCIAȚII în topul primelor cinci firme din România în materie de Litigii și Arbitraj (“Dispute Resolution”) și Restructurare și Insolvență (“Restructuring/Insolvency”).

Noua evaluare Chambers and Partners, realizată în cel de-al cincilea an de existență a societății noastre, este o veste bună. Pentru clienții noștri reprezintă o confirmare că au ales servicii juridice apreciate la nivel european”, spune Ion Dragne, Avocat Asociat Coordonator al DRAGNE & ASOCIAȚII.

O prezență constantă în ghidul Chambers Europe, Ion Dragne își menține poziția de lider în topul practicienilor notabili din România, primind anul acesta, pentru prima dată, distincția “Band 1” în materie de Litigii și Arbitraj (Dispute Resolution). Totodată, el este apreciat pentru activitatea sa în materie de Restructurare și Insolvență (Restructuring/ Insolvency, Band 2), printre atributele sale principale fiind amintită „personalitatea sa puternică”. El este „un avocat proeminent și impresionant”, (…) „concis în argumentație și foarte convingător în instanță”, fiind totodată evaluat din perspectiva coordonării proiectelor sale complexe și a viziunii sale „la 360 de grade”.

Publicația o recomandă pe Delia Boșman ca avocat individual, pentru practica sa în Litigii și Arbitraj (Dispute Resolution, Up and coming), fiind „un avocat erudit, care oferă sfaturi juridice prompte și de calitate”, (…) „soluții și abordări neconvenționale în litigii”. Ghidul evidențiază punctele forte ale societății, menționate de clienții săi care descriu avantajele de a lucra cu o echipă motivată de avocați „de încredere”, „fini cunoscători ai strategiilor și tacticilor de negociere”, care „vin cu cele mai bune soluții” în apărarea și protejarea intereselor acestora.

Despre DRAGNE & ASOCIAȚII

DRAGNE & ASOCIAȚII este recunoscută de ghidurile internaționale de profil ca fiind una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. Încă din 2012, DRAGNE & ASOCIAȚII a primit recunoașterea Chambers and Partners pentru ariile de practică Litigii și Arbitraj (Dispute Resolution) și Restructurări/Insolvență (Restructuring/Insolvency). Structurate pe arii de practică, echipele de avocați sunt coordonate de șase asociați: Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Boșman, Andreia Oana Dumitrescu, Daniel Cîrstea și Ioana Oprea. Fondată în anul 2010, societatea aniversează în 2015 cinci ani de existență.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii