Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM a sesizat Inspecția Judiciară și CNA ref. declarațiile lui Traian Băsescu


1 mai 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității joi, 30 aprilie 2015, un comunicat cu privire la sesizarea Inspecţiei Judiciare şi a Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Ca urmare a mesajelor publice lansate de Traian Băsescu, fost Președinte al României, în cadrul unei emisiuni televizate în data de 29 aprilie 2015, conducerea CSM a sesizat Inspecţia Judiciară în vederea efectuării de verificări pentru a se stabili dacă prin acestea s-a adus atingere independenţei justiţiei, cu consecinţa subminării autorităţii acesteia.

De asemenea, conducerea CSM a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului cu privire la posibila încălcare de către postul în cauză a prevederilor Deciziei-cadru nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conținutului audiovizual.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică