Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

UNNPR organizează Ziua Porților Deschise la Camerele Notarilor Publici / 9 mai 2015


1 mai 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Notari
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității joi, 30 aprilie 2015, un comunicat cu privire la organizarea Zilei Porților Deschise, în data de 9 mai 2015, la Camerele Notarilor Publici, sediile principale și sediile secundare județene.

Acțiunea este realizată în parteneriat cu Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Strategiilor din România, în baza protocolului de colaborare semnat între cele două instituții.

Cu această ocazie, notarii publici vor oferi publicului informații gratuite pe teme notariale, precum:
– procedura succesorală notarială;
– lichidarea pasivului succesoral, cu acordul moștenitorilor;
– procedura divorțului;
– redactarea înscrisurilor cu conținut juridic;
– autentificarea înscrisurilor;
– legalizarea copiilor de pe înscrisuri;
– efectuarea și legalizarea traducerilor etc.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro