« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

UNNPR organizează Ziua Porților Deschise la Camerele Notarilor Publici / 9 mai 2015
01.05.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității joi, 30 aprilie 2015, un comunicat cu privire la organizarea Zilei Porților Deschise, în data de 9 mai 2015, la Camerele Notarilor Publici, sediile principale și sediile secundare județene.

Acțiunea este realizată în parteneriat cu Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Strategiilor din România, în baza protocolului de colaborare semnat între cele două instituții.

Cu această ocazie, notarii publici vor oferi publicului informații gratuite pe teme notariale, precum:
– procedura succesorală notarială;
– lichidarea pasivului succesoral, cu acordul moștenitorilor;
– procedura divorțului;
– redactarea înscrisurilor cu conținut juridic;
– autentificarea înscrisurilor;
– legalizarea copiilor de pe înscrisuri;
– efectuarea și legalizarea traducerilor etc.

 
Secţiuni: Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD