Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Robert Cazanciuc s-a întâlnit cu ministrul justiţiei din landul Bavaria
01.05.2015 | JURIDICE.ro

Ministerul Justiției a dat publicității joi, 30 aprilie 2015, un comunicat cu privire la a doua zi a vizitei oficiale a ministrului Robert Cazanciuc în Germania.

Robert Cazanciuc a avut o întâlnire de lucru cu ministrul justiţiei din landul Bavaria, Winfried Bausback, în cadrul discuțiilor, au fost abordate aspecte care ţin de buna organizare şi funcţionare a sistemului judiciar, unificarea jurisprudenţei, reorganizarea hărţii judiciare, utilizarea tehnologiei informaţiei în justiţie. În plus, au fost identificate domenii în care cele două ministere de justiţie pot organiza acţiuni comune şi schimb de bune practici.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.