Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Daniel Horodniceanu a primit avizul CSM pentru numirea în funcția de procuror șef al DIICOT. UPDATE: Propunerea a fost transmisă Președintelui României. UPDATE: Klaus Iohannis a solicitat stenograma ședinței CSM în care a fost intervievat candidatul


12 mai 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

11 mai 2015: Klaus Iohannis, Președintele României, a primit propunerea transmisă de Ministerul Justiției și a solicitat CSM să transmită, spre consultare, stenograma şedinţei Secţiei pentru procurori în care a fost intervievat candidatul propus de ministrul Justiţiei, precum şi documentele care au fost avute în vedere la adoptarea Hotărârii prin care a fost avizată această propunere.

:: sursa: Administrația Prezidențială

***

7 mai 2015: Ministerul Justiției a dat publicității miercuri, 6 mai 2015, un comunicat cu privire la transmiterea către Preşedintele României a propunerii pentru numirea în funcţie a procurorului şef al DIICOT.

Robert Cazanciuc, ministrul Justiției, a transmis Preşedintelui României propunerea pentru numirea în funcţia de procuror şef al DIICOT a procurorului Daniel Constantin Horodniceanu.

Secţia pentru procurori a CSM a emis în ședința de luni, 4 mai 2015, aviz favorabil pentru candidatul propus de Ministrul Justiţiei.

***

5 mai 2015: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 4 mai 2015, un comunicat cu privire la avizarea propunerii ministrului justiției de numire a procurorului şef al DIICOT.

Secţia pentru procurori a avizat – cu majoritate de voturi – propunerea ministrului justiției de numire a lui Daniel-Constantin Horodniceanu, procuror şef al DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi, în funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Propunerea pentru numirea procurorului Daniel-Constantin Horodniceanu în funcţia de procuror şef al DIICOT a fost înaintată Consiliului Superior al Magistraturii de către ministrul justiţiei în data de 9 aprilie 2015. Hotărârea Secţiei pentru procurori va fi transmisă Ministerului Justiţiei în cursul zilei de astazi, 5 mai 2015.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică