« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Daniel Horodniceanu a primit avizul CSM pentru numirea în funcția de procuror șef al DIICOT. UPDATE: Propunerea a fost transmisă Președintelui României. UPDATE: Klaus Iohannis a solicitat stenograma ședinței CSM în care a fost intervievat candidatul
12.05.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

11 mai 2015: Klaus Iohannis, Președintele României, a primit propunerea transmisă de Ministerul Justiției și a solicitat CSM să transmită, spre consultare, stenograma şedinţei Secţiei pentru procurori în care a fost intervievat candidatul propus de ministrul Justiţiei, precum şi documentele care au fost avute în vedere la adoptarea Hotărârii prin care a fost avizată această propunere.

:: sursa: Administrația Prezidențială

***

7 mai 2015: Ministerul Justiției a dat publicității miercuri, 6 mai 2015, un comunicat cu privire la transmiterea către Preşedintele României a propunerii pentru numirea în funcţie a procurorului şef al DIICOT.

Robert Cazanciuc, ministrul Justiției, a transmis Preşedintelui României propunerea pentru numirea în funcţia de procuror şef al DIICOT a procurorului Daniel Constantin Horodniceanu.

Secţia pentru procurori a CSM a emis în ședința de luni, 4 mai 2015, aviz favorabil pentru candidatul propus de Ministrul Justiţiei.

***

5 mai 2015: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 4 mai 2015, un comunicat cu privire la avizarea propunerii ministrului justiției de numire a procurorului şef al DIICOT.

Secţia pentru procurori a avizat – cu majoritate de voturi – propunerea ministrului justiției de numire a lui Daniel-Constantin Horodniceanu, procuror şef al DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi, în funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Propunerea pentru numirea procurorului Daniel-Constantin Horodniceanu în funcţia de procuror şef al DIICOT a fost înaintată Consiliului Superior al Magistraturii de către ministrul justiţiei în data de 9 aprilie 2015. Hotărârea Secţiei pentru procurori va fi transmisă Ministerului Justiţiei în cursul zilei de astazi, 5 mai 2015.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.