Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Tribunalul Olt ref. momentul încetării delegației apărătorului din oficiu
06.05.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Olt a dat publicității luni, 4 mai 2015, adresa Tribunalului Olt – Secția penală, semnată de jud. Liliana Oprea – Președintele Secției, cu privire la interpretarea dispozițiilor art. 91 alin. 4 C. proc. pen., potrivit cărora „Delegația apărătorului din oficiu încetează la prezentarea apărătorului ales”.

Instanța a stabilit că, în cazul în care partea se prezintă cu avocat ales, iar instanța va da eficiență juridică acestor dispoziții la același termen, va dispune și asupra onorariului parțial al apărătorului din oficiu.

În situația în care, ulterior, este necesară asistența juridică din oficiu, va fi sesizat Baroul Olt în acest sens, urmând a fi emisă o nouă delegație în dosar.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.