Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Olt ref. momentul încetării delegației apărătorului din oficiu
06.05.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Baroul Olt a dat publicității luni, 4 mai 2015, adresa Tribunalului Olt – Secția penală, semnată de jud. Liliana Oprea – Președintele Secției, cu privire la interpretarea dispozițiilor art. 91 alin. 4 C. proc. pen., potrivit cărora „Delegația apărătorului din oficiu încetează la prezentarea apărătorului ales”.

Instanța a stabilit că, în cazul în care partea se prezintă cu avocat ales, iar instanța va da eficiență juridică acestor dispoziții la același termen, va dispune și asupra onorariului parțial al apărătorului din oficiu.

În situația în care, ulterior, este necesară asistența juridică din oficiu, va fi sesizat Baroul Olt în acest sens, urmând a fi emisă o nouă delegație în dosar.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate