Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Decizia (UE) 2015/727 a BCE privind valoarea totală a taxelor anuale de supraveghere pentru prima perioadă de taxare și pentru 2015
07.05.2015 | Elena ALBU

Secţiuni: Banking, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 115, din 6 mai 2015, a fost publicată Decizia (UE) 2015/727 a Băncii Centrale Europene privind valoarea totală a taxelor anuale de supraveghere pentru prima perioadă de taxare și pentru 2015.

Obiectul deciziei: Banca Centrală Europeană trebuie să stabilească valoarea totală a taxelor anuale de supraveghere care urmează a fi percepute prin emiterea de comunicări ale taxei pentru fiecare categorie de entități supravegheate și grupuri supravegheate și să publice aceste informații pe website-ul său până la 30 aprilie din perioada de taxare relevantă. Comunicarea taxei pentru prima perioadă de taxare, respectiv noiembrie-decembrie 2014, este emisă împreună cu comunicarea taxei pentru perioada de taxare 2015. Aceste cheltuieli constau în principal din costurile legate în mod direct de atribuțiile de supraveghere ale Băncii Centrale Europene, de exemplu supravegherea entităților semnificative, monitorizarea supravegherii entităților mai puțin semnificative, îndeplinirea atribuțiilor orizontale și desfășurarea serviciilor specializate. Ele includ și costurile legate indirect de atribuțiile de supraveghere ale Băncii Centrale Europene, de exemplu serviciile furnizate de departamentele de suport ale Băncii Centrale Europene, inclusiv cele privind sediile, administrarea resurselor umane și tehnologia informației.

Prezenta decizie a intrat în vigoare la 29 aprilie 2015.

Elena Albu

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti