Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Câștigătorii celei de a treia ediţii a Concursului de Procese Simulate de Drept Civil ELSA – PELIFILIP


12 mai 2015 | Denisa BRÎNZEI

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Concursul de Procese Simulate de Drept Civil ELSA – PELIFILIP a desemnat reprezentanții Universității din Bucureşti la Concursul Naţional de Procese Simulate Francisc Deak, ediţia a VI-a

ELSA Bucureşti împreună cu societatea civilă de avocaţi PELIFILIP au organizat, în data de 25 aprilie 2015, faza finală a Concursului de Procese Simulate de Drept Civil.

Competiţia s-a adresat atât studenţilor de anul II, cât şi celor de anul III, care s-au putut înscrie în echipe de câte doi participanţi. În faza de preselecţie s-au înscris 144 de studenţi, 32 dintre aceştia calificându-se în faza de proces pe baza unor memorii prin care au răspuns mai multor probleme de drept civil.

Procesele simulate au inclus atât o etapă scrisă, cât şi una de dezbateri orale, concepute astfel încât să pună studenţii în faţa unor experienţe cât mai apropiate de desfăşurarea unui litigiu real, precum studierea înscrisurilor din dosar, înţelegerea intereselor şi respectarea instrucţiunilor clientului, stabilirea strategiei, redactarea documentelor procesuale şi susţinerea concluziilor orale.

În urma dezbaterilor finale, competiţia pentru anul II a fost câştigată de echipa formată din Iulia Piersinaru şi Irina Suatean, fiind urmată de echipa de pe locul al II-lea formată din Ioana Marin și Luca Curea-Dejan. Cel mai bun orator a fost desemnat Octavian-Florentin David. Câştigătorii anului III au fost: locul 2 – Tiberiu Obrocea şi Cristian Tănasă, locul 1 – Carina Vermeşan şi Alexandru Stan, acesta din urmă fiind desemnat cel mai bun orator din această ediţie.

Două echipe din anul III, formate din Tiberiu Obrocea, Cristian Tănasă, Alin Grapă şi Radu Petroi, vor reprezenta Universitatea din Bucureşti la Concursul Naţional de Procese Simulate Francisc Deak, ediţia a VI-a.

Sponsorizarea evenimentului şi suportul academic au fost asigurate integral de societatea de avocaţi PELIFILIP.

Denisa Brînzei
Director PR
ELSA București

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.ro



Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii