Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 
Print Friendly, PDF & Email

Câștigătorii celei de a treia ediţii a Concursului de Procese Simulate de Drept Civil ELSA – PELIFILIP
12.05.2015 | Denisa BRÎNZEI

Concursul de Procese Simulate de Drept Civil ELSA – PELIFILIP a desemnat reprezentanții Universității din Bucureşti la Concursul Naţional de Procese Simulate Francisc Deak, ediţia a VI-a

ELSA Bucureşti împreună cu societatea civilă de avocaţi PELIFILIP au organizat, în data de 25 aprilie 2015, faza finală a Concursului de Procese Simulate de Drept Civil.

Competiţia s-a adresat atât studenţilor de anul II, cât şi celor de anul III, care s-au putut înscrie în echipe de câte doi participanţi. În faza de preselecţie s-au înscris 144 de studenţi, 32 dintre aceştia calificându-se în faza de proces pe baza unor memorii prin care au răspuns mai multor probleme de drept civil.

Procesele simulate au inclus atât o etapă scrisă, cât şi una de dezbateri orale, concepute astfel încât să pună studenţii în faţa unor experienţe cât mai apropiate de desfăşurarea unui litigiu real, precum studierea înscrisurilor din dosar, înţelegerea intereselor şi respectarea instrucţiunilor clientului, stabilirea strategiei, redactarea documentelor procesuale şi susţinerea concluziilor orale.

În urma dezbaterilor finale, competiţia pentru anul II a fost câştigată de echipa formată din Iulia Piersinaru şi Irina Suatean, fiind urmată de echipa de pe locul al II-lea formată din Ioana Marin și Luca Curea-Dejan. Cel mai bun orator a fost desemnat Octavian-Florentin David. Câştigătorii anului III au fost: locul 2 – Tiberiu Obrocea şi Cristian Tănasă, locul 1 – Carina Vermeşan şi Alexandru Stan, acesta din urmă fiind desemnat cel mai bun orator din această ediţie.

Două echipe din anul III, formate din Tiberiu Obrocea, Cristian Tănasă, Alin Grapă şi Radu Petroi, vor reprezenta Universitatea din Bucureşti la Concursul Naţional de Procese Simulate Francisc Deak, ediţia a VI-a.

Sponsorizarea evenimentului şi suportul academic au fost asigurate integral de societatea de avocaţi PELIFILIP.

Denisa Brînzei
Director PR
ELSA București


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.