Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Robert Cazanciuc s-a întâlnit cu președintele grupului parlamentar de prietenie România – Israel
14.05.2015 | JURIDICE.ro

Ministerul Justiției a dat publicității miercuri, 13 mai 2015, un comunicat cu privire la întrevederea ministrului Robert Cazanciuc cu Ilan Gilon, președintele grupului parlamentar de prietenie România – Israel, în sesiunea parlamentară anterioară.

Întâlnirea, ce a avut loc la sediul Knesset, Parlamentul statului Israel, a reprezentat un bun prilej de discuții privind sistemele de justiție din cele două state și reformele aplicate în ultimii ani în politicile publice. Ilan Gilon a trecut în revistă demersurile întreprinse pentru promovarea relațiilor bilaterale și pentru sprijinirea comunității evreilor de origine română. În acest context, parlamentarul a avansat și ideea înființării unui muzeu care să evidențieze contribuția importantă pe care evreii de origine română au avut-o la formarea și dezvoltarea statului Israel. Nu în ultimul rând, Ilan Gilon a remarcat și intensificarea relațiilor dintre comunitatea evreilor de origine română și reprezentanții statului Român, insistând ca acest dialog să se intensifice pe mai departe.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.