Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași a participat la concursul de procese simulate Central and East European Moot Court Competition


14 mai 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Facultatea de Drept din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași a dat publicității luni, 11 mai 2015, un comunicat cu privire la participare la concursul de procese simulate Central and East European Moot Court Competition, organizat de CJUE și Universitatea din Cambridge, în perioada 1-4 mai 2015, în capitala Georgiei.

Concursul a constat în etape succesive și eliminatorii desfășurate în fața unui juriu format din specialiști în drept european, incluzând ca președinte pe Avocat General la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, Eleanor Sharpston, profesori ai universității Cambridge, judecători sau parteneri în firme de avocatură de renume european.

Membrii echipei facultății, formată din Ana Maria Iliescu (an II), Diana Mocanu (an IV) și Rucsandra Grigoroaia (master – an I) – însoțite de asist. univ. dr. Carmen Moldovan, au avut oportunitatea de a se familiariza cu procedurile în fața instanței europene, de a exersa și perfecționa abilitățile de avocat pledant, de a interacționa cu școlile de drept ale țărilor europene vecine și, nu în ultimul rând, posibilitatea de a explora cultura țării gazdă.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii