Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contravenţii
Contravenţii
CărţiProfesionişti

ANPC. Control pe piața produselor cosmetice


14 mai 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a dat publicității miercuri, 13 mai 2015, un comunicat cu privire la acțiunea de verificare a respectării prevederilor legale la comercializarea produselor cosmetice vândute direct.

ANPC a verificat 474 de operatori economici (din care 25 de distribuitori și 449 de vânzători), valoarea totală a produselor cosmetice controlate fiind de 2.267.067 lei. Au fost aplicate 405 sancțiuni, din care 232 amenzi contravenționale în valoare de 773.200 lei și 173 avertismente. De asemenea, s-au dispus 194 măsuri de oprire temporară de la comercializare pentru produse cosmetice, în valoare de 104.713 lei, și 22 măsuri de oprire definitivă, pentru produse cosmetice cu data de minimă durabilitate depășită (expirate), în valoare de 1.429 lei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică