Secţiuni » Arii de practică » Business » Energie
Energie
CărţiProfesionişti

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a fost desemnată Firma de Avocatură a Anului în Energie
14.05.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Energie, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Sorin Vlădescu

Publicaţia The Diplomat-Bucharest a organizat cea de-a 4-a ediţie anuală a Galei Premiilor de Excelenţă în Energie – Romanian Energy Awards 2015, pe 12 mai 2015, în cadrul Crowne Plaza Hotel, Bucureşti.

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a fost desemnată ”Firma de Avocatură a Anului în Energie”, urmare a deciziei unui juriu format din reputați specialiști în domeniul energiei.

Premiul ”Firma de Avocatură a Anului în Energie” a fost înmânat de către doamna Elena Popescu, Director General, Direcţia de Energie şi Mediu, Ministerul Energiei, Companiilor Mici şi Mijlocii. Membrii juriului au remarcat evoluția pozitivă a activității în ultimul an, multitudinea și varietatea mandatelor ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII în domeniul energiei, dar și al petrolului și gazelor naturale. Potrivit datelor publice, casa de avocatură s-a implicat anul trecut cu precădere în proiecte de energie nucleară, proiecte de producţie de energie electrică pe bază de gaze naturale și de eficienţă energetică. De asemenea, echipa firmei a asigurat suportul legal necesar clienților activând pe piața de petrol și gaze în tranzacții precum achiziția de participații în acorduri petroliere cu privire la explorarea și exploatarea unor perimetre petroliere sau pentru extinderea rețelelor de stații de distribuție carburanți. Alte proiecte în care avocații de la ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII au fost implicați au vizat structurarea proceselor de comercializare a țițeiului, produselor petroliere și gazelor naturale (inclusiv din perspectiva posibilităților de export).

Sorin Vladescu_Tuca Zbarcea & Asociatii_Gala de premiere

Sorin Vlădescu

Coordonatorul Departamentului de Energie al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII este Sorin VLĂDESCU, avocat cu o experiență de 16 ani. În cadrul aceluiași departament activează şi un al doilea partener, Irina MOINESCU, avocat cu o experiență de 14 ani, iar de la 1 ianuarie 2015, echipei de parteneri i s-a alăturat Sebastian RADOCEA, cu o activitate profesională de 16 ani. ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII are o echipă formată din 8 avocaţi specializaţi în domeniul energiei electrice.

Coordonatorul practicii ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII în domeniul Petrolului și Gazelor naturale este Cornel POPA, partener cu o experiență practică de 20 ani. Al doilea partener coordonator al echipei de avocați specializați în consultanța juridică acordată jucătorilor din industria petrolului este Cristian RADU, cu 11 ani de experiență. ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII are o echipă formată din 7 avocaţi specializaţi în domeniul petrolului și gazelor naturale.

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII este cotată de ani de zile pe prima poziție în toate directoarele de specialitate – Legal 500, Chambers Europe etc – în ceea ce privește expertiza în domeniul Energiei și Resurselor Naturale. De exemplu, în analiza efectuată la nivelul pieței din România, Legal 500 nota faptul că echipa de avocați specializați în Energie și Resurse Naturale impresionează clienţii prin „calitatea excelentă a serviciilor oferite şi promptitudine”.

Evenimentul a beneficiat de sprijinul: partenerilor gold CEZ Group şi Veolia, partenerii Adrem Invest, EnergoBit, EximBank, Vimetco Alro, partenerii strategici Consiliul Concurenţei, Asociatia Furnizorilor de Energie Electrică din România (AFEER), Asociaţia Română pentru Promovarea Eficienţei Energetice (ARPEE), Comitetul Național Român al CIGRE – CNR-CIGRE, Federaţia Patronală a Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE), COGEN România, Centrul Român al Energiei – CRE, Transelectrica, World Energy Council. De asemenea, evenimentul s-a bucurat de participarea EY, Nalco România, Retrasib şi suportul Lacerta şi Crowne Plaza Hotel.

În cadrul evenimentului, The Diplomat-Bucharest a lansat anuarul Romanian Energy and Resources Overview 2015, o analiză a Who’s Who şi a proiectelor care au definit acest sector în ultimul an, reflectând evoluţia şi tendinţele sectorului energetic din România.

Evenimentul a reunit reprezentanți ai autorităţilor guvernamentale, ai organismelor de reglementare în domeniul energiei, jucători de top din domeniul producţiei şi distribuţiei de energie, trading, resurse (petrol, gaz, cărbune, hidro energie regenerabilă), finanţare, legislaţie, consultanţă, implicaţi în dezvoltarea şi monitorizarea celui mai dinamic sector din economie.

JURIU
Iulian Iancu, Preşedinte Comitetul pentru Industrii şi Servicii, Camera Deputaţilor
Mihai Albulescu, Secretar de Stat, Ministerul Energiei, Companiilor Mici şi Mijlocii
Elena Popescu, Director General, Direcţia de Energie şi Mediu, Ministerul Energiei, Companiilor Mici şi Mijlocii
Bogdan Marius Chirițoiu, Preşedinte, Romanian Competition Council
Zoltan Nagy-Bege, Membru al consiliului de administraţie, ANRE
Alexandru Valeriu Binig, Partener EY
Silvia Vlăsceanu, Director executiv al Federaţiei Patronală a Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie-ACUE
Ciprian Diaconu, Director, Transelectrica
Virgil Mușatescu, Profesor, Doctor Inginer, Universitatea Tehnică din Bucureşti

Aflată la cea de-a patra ediţie anuală, Gala de premiere pentru companii şi manageri în domeniul energetic s-a dezvoltat încă din primul an de la lansare într-o platformă autentică de apreciere a performanţei şi într-un reper pentru economia din România.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti