« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Deciziile Consiliului ASF – 14 mai 2015
15.05.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității joi, 14 mai 2015, un comunicat cu privire la deciziile adoptate de Consiliul ASF în ședința din aceeași zi.

Consiliul a aprobat următoarele:
– Norma privind comercializarea prin mijloace electronice a contractelor de asigurare, prin care se doreşte o reglementare adecvată a vânzării produselor de asigurare în mediul online;
– proiectul de Regulament privind procedura de soluţionare, de către entităţile reglementate şi supravegheate de ASF în baza Legii nr. 297/2004, a petiţiilor referitoare la activitatea acestora pe piaţa de capital;
– proiectul Normei de modificare şi completare a Normei nr. 11/2011 privind investirea şi evaluarea activelor fondurilor de pensii private, cu modificările şi completările ulterioare;
proiectul Normei privind obligaţiile de raportare şi transparenţă în sistemul pensiilor facultative şi proiectul Normei privind obligaţiile de raportare şi transparenţă în sistemul pensiilor facultative administrate privat.

De asemenea, a fost aprobat “Ghidul participantului la Sistemul de Pensii Administrate Privat PILONUL II” din seria publicaţiilor destinate educaţiei financiare. Ghidul prezintă funcţionarea concretă şi beneficiile Pilonului II, etapele aderării la un fond de pensii administrat privat şi modalităţile de plată a pensiei, precum şi măsurile concrete de asistenţă pe care ASF le pune la dispoziţia participanţilor.

 
Secţiuni: Asigurări, Corporate, Piața de capital | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD