Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)
5 comentarii

Ce fel de Decan vor avocații din Baroul București?


14 mai 2015 | Daniel CAZACU-GANEA

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Câteva întrebări, care, în mod sigur, își vor găsi un răspuns la alegerile pentru Baroul București.

Prima chestiune, ca să zic așa, de ce anume au nevoie avocații ca să le fie mai bine, un avocat care, odată ajuns într-o funcție în Barou, îi privește cu superioritate, sau un avocat dedicat lor și care să se identifice cu toate problemele lor?

Un avocat care concepe reguli noi pentru avocați, fără să se consulte cu corpul avocățesc, sau un avocat care să nu facă nimic în domeniul reglementării profesiei, fără să ia, înainte, pulsul tuturor avocaților?

Un avocat care, de teama de a nu deranja colegii magistrați, stă în banca lui, sau un avocat care să își asume riscul de a deranja, dacă o face cu bună-credință și în interesul profesiei?

Un avocat care găsește soluții la problemele avocaților sau un avocat care are permanent explicații pentru eșecurile sau nerealizările sale, aruncând vina pe alții?

Un avocat care mimează solidaritatea cu corpul avocățesc sau un avocat care vine, pentru prima dată, proaspăt, sincer, cu pasiune, într-o funcție de reprezentare?

Un avocat care crede în profesie și în colegii săi sau un avocat care lansează teme apocaliptice, pentru a provoca panică în profesie?

Un avocat care să fie cu voi sau un altfel de avocat?

Avocat Daniel Cazacu-Ganea

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică