Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

BADEA CLIFFORD CHANCE si-a marit echipa de avocati
14.11.2008 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Trei colegi avocati s-au alaturat recent Badea Clifford Chance, biroul local al celei mai mari firme de avocatura din lume. 

Iuliana NECULA a fost detasata la Badea Clifford Chance de la biroul Clifford Chance din Londra. Este specializata in piete de capital, incluzand securitizari, si a acordat consultanta juridica unor investitori straini cu privire la oferte publice initiale, oferte de obligatiuni si diverse tranzactii de securitizare. inainte de a se alatura firmei Clifford Chance, Iuliana a lucrat pentru o firma de avocatura in Montreal, participand la tranzactii de valori mobiliare si M&A, implicand atat companii publice cat si private. Iuliana vorbeste fluent limbile engleza si franceza. 

Bogdan MARCULET s-a alaturat Badea Clifford Chance in calitate de avocat stagiar. Bogdan a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti in 2007 si a obtinut diploma de Master in drept specialitatea Contencios, Arbitraj si Moduri Alternative de Solutionare a Diferendelor la Universitatea Paris II Pantheon-Assas in 2008. Bogdan a efectuat anterior in cadrul cabinetului un stagiu in departamentul de Corporate / Real-Estate, precum si stagii in domeniul arbitrajului international la biroul Clifford Chance Paris si alt cabinet international. Bogdan vorbeste fluent limbile engleza si franceza. 

Ana-Maria PIELMUS s-a alaturat Badea Clifford Chance in calitate de avocat stagiar. Ana-Maria a absolvit in 2007 Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti si a obtinut Licenta si Master in Drept European si International al Afacerilor in cadrul Universitatii Paris 1 Pantheon Sorbonne – Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene. in calitate de bursier al guvernului francez, in 2008 a obtinut diploma de master Proprietate Industriala, Contracte si Concurenta la Universitatea Robert Schuman din Strasbourg. Anterior, Ana-Maria a lucrat ca paralegal in cadrul biroului Badea Clifford Chance si a efectuat un stagiu in domeniul proprietatii intelectuale in cadrul biroului Lovells LLP din Paris. incepand cu 2008 Ana-Maria este membra in Baroul Bucuresti. Ana-Maria vorbeste fluent limbile engleza si franceza. 

In Romania, Clifford Chance a deschis, la 19 iunie 2006, un birou in asociere cu Badea&Asociatii, firma prezenta pe piata locala din anul 2002. Biroul din Bucuresti numara in prezent cinci parteneri si are 50 de avocati, facand parte din zona Europei Centrale si de Est a firmei Clifford Chance care detine deja birouri in Budapesta, Moscova, Praga, Varsovia si Kiev.  

Badea Clifford Chance a fost in mod constant implicata in tranzactii complexe de imprumuturi sindicalizate, project finance, emisiuni de eurobonduri si de actiuni pe piete internationale de capital, instrumente financiare derivate, achizitii de companii de catre investitori strategici sau fonduri de private equity, tranzactii de leverage buy out, proiecte de infrastructura si autostrazi, investitii imobiliare etc. 

Badea Clifford Chance ocupa locul 1 in topul firmelor de avocatura din Romania in cea mai recenta editie a Legal 500 (2008) la sectiunile Banking & Finance si Real Estate, precum si in ultima editie a Chambers and Partners (2008) la sectiunea Banking & Finance. 

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti