Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara premiază studenții care au obținut rezultate notabile la concursurile naționale și internaționale
18.05.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a dat publicității vineri, 15 mai 2015, un comunicat, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan, cu privire la premierea studenților care au obținut rezultate notabile la concursurile naționale și internaționale.

În cadrul unui eveniment public, organizat marți, 19 mai 2015, începând cu ora 18:00, în Amfiteatrul A2, vor fi premiaţi studenţii care au participat la ediţia 2015 a Hexagonului Facultăţilor de Drept, în cadrul căruia au ocupat locul II în clasamentul general şi au câştigat 3 probe din totalul celor 7.

În acelaşi timp, vor fi premiaţi studenţii care au participat la fazele finale ale concursurilor studenţeşti internaţionale de drepturile omului, drept internaţional public și dreptul Uniunii Europene: European Human Rights Moot Court Competition 2015, concurs studenţesc organizat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de Consiliul Europei şi ELSA – European Law Students’ Association, în cadrul căruia s-au calificat în semifinalele competiţiei, ocupând locul IV, și Central and Eastern European Moot Court Competition 2015, concurs studenţesc organizat de către British Law Center, cu susţinere din partea instituţiilor Uniunii Europene, a Centre for European Legal Studies din cadrul Universităţii Cambridge și a Clifford Chance, în cadrul căruia s-au calificat în faza semifinală a competiţiei și au obţinut premiul pentru cel mai bun pledant în runda preliminară.

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara mulţumeşte studenţilor săi și profesorilor care au coordonat pregătirea lor, pentru contribuţia la promovarea imaginii şcolii de drept din Timişoara.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate