Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

ARDAE a încheiat un protocol de colaborare cu Institutul DIRPOLIS – Scuola Superiore Sant’Anna di Pisa
18.05.2015 | JURIDICE.ro

Prof. Andrea de Guttry si prof. Mihai Sandru au semnat, la 7 mai 2015, pentru Institutul DIRPOLIS – Scuola Superiore Sant’Anna di Pisa, respectiv ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene, protocolul de colaborare stiintifica internationala care prevede organizarea de evenimente stiintifice, elaborarea si publicarea de lucrari, participarea la proiecte si granturi europene.

Protocolul instituie o baza permanenta de colaborare stiintifica si informare cu privire la activitatea ambelor entitati in domeniul dreptului si afacerilor europene, precum si participare la proiecte alaturi de partenerii existenti ai fiecarei entitati.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.