Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
2 comentarii

Apel electoral


18 mai 2015 | Ștefan NAUBAUER

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Distinși colegi, așa cum probabil ați observat, participarea mea în campania electorală, din poziția de candidat la demnitatea de consilier al Baroului București și delegat la Congresul Avocaților, a fost una cât se poate de discretă. Am ales această conduită din convingerea că nu este necesar să spun ceea ce îmi doresc să fac pentru Corpul profesional al avocaților celor care, parcă ieri – deși sunt multe generații – ați fost studenții și masteranzii mei la Facultatea de Drept sau cursanți ai I.N.P.P.A. În această calitate, v-am împărtășit onest gândurile și preocupările mele în legătură cu elementele concrete de care profesia de avocat a avut și are nevoie pentru a funcționa bine. Mărturie în acest sens stau și lucrările – studii, comentarii, explicații, puncte de vedere – pe care le-am publicat de-a lungul timpului, multe dintre ideile ce se regăsesc în ele așteptând încă să fie puse în aplicare. Cum bine știți, dinamica vieții a adus profesiei noastre – și așa greu încercate, în pofida seniorității sale incontestabile – noi provocări dificile cărora trebuie să le facem față cu celeritate, dar în mod responsabil și eficient.

În aceste împrejurări, consider că am datoria să vă îndemn în primul rând pe voi, tinerii mei colegi din Baroul București, ca, în data de 24 mai a.c., să dați curs reconvocării Adunării Generale și să asigurați cvorumul necesar exercitării dreptului de vot!

Avocat dr. Ștefan Naubauer

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii