Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Fiscalitate, SELECTED, Universitaria

DRAGNE & ASOCIAȚII a susținut concurenții Concursului Național de Procese Simulate de Drept Fiscal, Ediția a II-a

18 mai 2015 | JURIDICE.ro

DRAGNE & ASOCIAȚII a fost alături de echipele calificate în faza finala a Concursului Național de Procese Simulate de Drept Fiscal („ELSA National Moot Court Competition”), în calitate de sponsor principal al celei de-a doua ediții organizată de Asociația Europeană a Studenților la Drept, ELSA București.

Adresat studenților din anii II și III ai Facultăților de Drept din centrele universitare în care există grupuri locale ELSA România, concursul este un eveniment nou în portofoliul ELSA România și își propune să devină un punct de plecare pentru viitorii practicieni în materie de drept fiscal.

Selecția participanților în faza finală a avut la bază două modalități, prin desemnarea echipei câștigătoare, în cazul Grupurilor Locale care au organizat un Concurs de Procese Simulate de Drept Fiscal și prin înscrierea directă și soluționarea unei spețe pentru obținerea celui mai mare punctaj. În total, a fost ales un număr de opt echipe, formate din câte doi studenți, urmând ca, pe baza unei spețe, fiecare echipă să pregătească o pledoarie atât în calitate de “reclamant”, cât și de „pârât”.

Andrei Iancu, Senior Associate în cadrul DRAGNE & ASOCIAȚII, avocat specializat și în practica de drept fiscal, a făcut parte din juriul care a evaluat prestația studenților.

Câştigătorii au fost recompensaţi cu premii în valoare de 800 de lei (Locul I), 500 de lei (Locul II) și 300 de lei (Locul II și premiul pentru “Cel mai bun orator”), precum și cu programe de internship în firme de avocatură, printre care și DRAGNE & ASOCIAȚII.

Despre DRAGNE & ASOCIAȚII

DRAGNE & ASOCIAȚII este recunoscută de ghidurile internaționale de profil ca fiind una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. Catalogată drept lider în materie de Litigii și Arbitraj, DRAGNE & ASOCIAȚII este menționată în fiecare an de publicațiile Legal 500 EMEA, Chambers Europe, IFLR 1000 și Best Lawyers ca o societate cu experiență în diverse domenii (Banking, Real Estate, Corporate și M&A, Project Finance). Structurate pe arii de practică, echipele de avocați sunt coordonate de șase asociați: Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Boșman, Andreia Oana Dumitrescu, Daniel Cîrstea și Ioana Oprea. Fondată în anul 2010, societatea aniversează în 2015 cinci ani de existență.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică