Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)
 1 comentariu

Un apel sincer


20 mai 2015 | Daniel CAZACU-GANEA

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Către avocații tineri, care nu sunt așa de mult interesați de alegerile pentru profesia lor, pentru că au trăit destule dezamăgiri și nu mai au încredere că aceste alegeri vor duce la ceva bun pentru ei.

Știu că nu aveți încredere, dar gândiți-vă, măcar pentru o secundă, că votul vostru poate face diferența între nou și vechi, între moral și imoral, între dedicare și dispreț. Aș putea spune că este chiar o datorie pentru voi, de a vă asuma aceste alegeri.

Alegerile au această menire, de a vă arăta forța prin vot. Forță care nu este așa de mică, dacă vă veți prezenta și veți vota. Alegeți-vă reprezentanții voștri, fraților, preluați ”hățurile” acestei profesii, nu-i lăsați pe cei care vor să facă ”jocuri”, că asta se întâmplă de 25 de ani încoace!! Orice șmecherie, ar putea încerca cineva, va fi ”anulată”, în cea mai mare măsură, dacă prezența la vot va fi una semnificativă din partea voastră.

Sunt banalități ce vă spun, de acord, dar atât de adevărate.

Nu-mi permit să vă spun pe cine să votați, nici măcar pe mine nu pot să vă rog să mă votați, ci doar să veniți și să votați ce vă dictează conștiința și intuiția, atât.

Și pentru asta vă voi fi recunoscător.

Avocat Daniel Cazacu-Ganea

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică