JURIDICE SELECTED
Print Friendly, PDF & Email

Model de protocol de colaborare între instanțe și barouri în aplicarea Avizului nr. 16 al CCJE. UPDATE: Reformularea unor prevederi ale Protocolului

04.06.2015 | Monica LIVESCU

4 iunie 2015: Urmare a propunerilor colegilor avocati am reformulat pct. 3.2.2., alin. 3, al  modelului de PROTOCOL.

***

20 mai 2015: Experienta participarii la toate etapele conferintelor organizate in cadrul Proiectului privind aplicarea Avizului nr. 16 al Consiliului Consultativ al Judecatorilor Europeni, opiniile exprimate de avocatii si magistratii participanti la acestea m-au ajutat sa redactez acest model de PROTOCOL, pe care il ofer ca baza de lucru pentru configurarea de catre barouri si instante a unor astfel de protocoale de colaborare.

Av. Monica Livescu


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership