Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Delegație a Uniunii Avocaților Europeni, în vizită la Baroul Alba


21 mai 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Avocați

Baroul Alba a dat publicității marți, 19 mai 2015, un comunicat, semnat de av. Ioan Rus – Decan și av. Mihai Baco – membru în CE al UAE, cu privire la vizita delegației Uniunii Avocaților Europeni în Alba Iulia.

Delegația, formată din Carlos Bothelo Moniz, președinte al UAE, Bruno Telchini, președinte de onoare al UAE, vizitează județul Alba, în perioada 21-24 mai 2015, în vederea organizării celui de-al XXX-lea Congres al Avocaților Europeni la Alba Iulia, în iunie 2016.

În cadrul vizitei sunt programate întâlniri cu membrii Consiliului Baroului Alba și conducerile Curții de Apel Alba Iulia, Tribunalului Alba, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. De asemenea, este programată o întâlnire cu membrii Comisiei Permanente a UNBR, în vederea discutării detaliilor privind organizarea Congresului Avocaților Europeni.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică