Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Dean Thompson, în vizită la ANI


22 mai 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Agenția Națională de Integritate a dat publicității joi, 21 mai 2015, un comunicat cu privire la întâlnirea dintre Bogdan Stan, vicepreședintele ANI, și Dean Thompson, însărcinatul cu afaceri ad interim al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.

În cadrul întâlnirii, au fost abordate mai multe aspecte de interes referitoare la rezultatele Agenției Naționale de Integritate în ceea ce privește gestionarea sistemului declarațiilor de avere și de interese, dar și sancționarea incidentelor de integritate. De asemenea, discuțiile au vizat și cele mai recente propuneri de modificare a cadrului legislativ care normează activitatea de evaluare desfășurată de inspectorii de integritate, precum și activitatea instituției în ceea ce privește parcursul cazurilor constatate de A.N.I. și înaintate instituțiilor competente.

Un accent special a fost pus pe sistemul de prevenire a conflictelor de interese în procedurile de achiziții publice și asupra calendarului de adoptare a proiectului legislativ aferent.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii