« Secţiuni « Articole « RNSJOpiniiPovestim cărţi
Opinii

Gabriela Gyongy MIHUȚ – un profesionist excepțional, un om de cuvânt și caracter
22.05.2015 | Carmen EPURAN

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Am cunoscut-o pe Gabriela Gyongy Mihuț în calitate de profesor al Facultății de Drept, din cadrul Universității “Nicolae Titulescu” din București. Am parcurs, cu dumneaei, disciplinele: Dreptul mediului, Dreptul comerțului internațional și Drept internațional privat. Am învățat, de la aceasta, drept, dar și căldură, deschidere și comunicare.

După terminarea facultății, în perioada 2012- 2014, am avut onoarea să colaborez cu dumneaei în domeniul promovării. Am învățat performanța și cât de important este să fii îndrumat de un leader bun. În colaborare cu dumneaei, am realizat o serie de proiecte pe care le-aș fi crezut imposibile. Cum? Prin identificarea corectă a obiectivelor, multă muncă, pozitivism și credință. Am învățat ce înseamnă angajamentul, responsabilitatea, seriozitatea, punerea în slujba intereselor profesiei, etc. Am învățat, mai ales, ce înseamnă să fii în preajma unui om corect, de cuvânt, căruia îi pasă de ceilalți.

Un lucru m-a uimit la dumneaei și anume preocuparea pentru cei cu probleme. Întotdeauna a fost sensibilă la problemele celor aflați în greutăți sau defavorizați. Deși deține multe diplome și multe premii, cea care îi aduce cea mai mare bucurie este diploma intitulată “Campionii Speciali”, acordată de către Ministerul Educației Naționale și Universitatea “Ovidius” din Constanța, pentru susținerea integrării în socieatate a copiilor cu dizabilități.

Ar mai fi de menționat și nominalizarea acesteia în Dicționarul Personalităților din anul 2014.

Anul acesta voi susține examenul pentru admiterea în profesia de avocat. Mi-aș dori ca atunci când voi deveni avocat să o regăsesc printre cei care își vor asuma răspunderea pentru binele și progresul profesiei.

Experiența mea cu Gabriela Gyongy Mihuț este similară cu cea a colegului Felix Ciocan și am trăit-o în calitate de practicant, în biroul dumneaei.

Gabriela Gyongy Mihuț a fost persoana care mi-a acordat șansa de a deveni avocat, în condițiile în care mulți avocați m-ar fi refuzat. M-a încurajat, să acord consultanță, să acord toată atenția clienților și cauzelor în care sunt angajată.

Am cunoscut un bun diagnostician, un om cu o minte deschisă și progresistă și, totodată, un om care muncește mult.

Merită votată, va fi un consilier bun!

Carmen Epuran

 
Secţiuni: Opinii, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD