Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Curtea de Apel București a primit vizita echipei de evaluare a Grupului de state împotriva corupţiei


25 mai 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Sistemul judiciar

Curtea de Apel București a dat publicității vineri, 22 mai 2015, un comunicat cu privire la primirea vizitei echipei de evaluare a Grupului de state împotriva corupţiei (GRECO), constituit la nivelul Consiliului Europei.

Vizita s-a desfăşurat în cadrul celei de-a patra runde de evaluare, care are ca temă prevenirea corupţiei în rândul membrilor Parlamentului, judecătorilor şi procurorilor.

Cu ocazia dezbaterilor au fost prezentate mecanismele existente în sistemul judiciar din România pentru prevenirea încălcării normelor de etică şi deontologia profesiei de judecător. În realizarea acestui deziderat a fost subliniat rolul pe care îl are relaţia judecătorului cu Consiliul Superior al Magistraturii, dar şi Institutul Naţional al Magistraturii şi, nu în ultimul rând, instanţele prin programele de formare continuă în domeniul eticii şi deontologiei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică